15 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες!

Rate this post

Ψάχνεις να βρεις τρόπους να μπεις στο μυαλό μιας γυναίκας και να την ψυχολογήσεις; Δες τι σκέφτονται και πως νιώθουν οι γυναίκες…

  [fb_button]ginekesΓενικά μπορεί να λένε οι γυναίκες ότι είναι πολύ εύκολο το να καταλάβεις τι θέλουν και πως το θέλουν αλλά αυτό είναι ένα Τεράστιο ψέμα.

  Θέλουν να πιστεύουν ότι όλα όσα σκέφτονται είναι βάση απλής λογικής, αλλά ποιος κρίνει την απλή λογική κανένας μας δεν έχει καταλάβει.

  Περιπλέκουν τόσο πολύ τα πράγματα που και να θες, δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους. Μπορείς όμως να γνωρίζεις μερικά πραγματάκια για εκείνες, που θα σε βοηθήσουν.

  Τι πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες

  Το βασικότερο που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες είναι ότι θέλουν να ακούνε ότι είναι όμορφες και όχι τόσο ότι είναι sεxy ή hοt. Έχει περισσότερη σημασία γι” αυτές.

  Επίσης, μπορεί τον άντρα να τον φτιάχνει, αλλά οι γυναίκες σιχαίνονται να ακούνε διεστραμμένα πράγματα από τον καλό τους.

  ginekes1-300x140Οι γυναίκες λένε τα Πάντα με τις φίλες τους και όταν λέω τα πάντα το εννοώ, άσχετα που κατηγορούν τους άντρες ότι το κάνουν. Οπότε κατά 95% είσαι το θέμα συζήτησης τους.

  Αυτό που ίσως να ξέρεις είναι ότι και η πιο σοβαρή γυναίκα, εντυπωσιάζεται από έναν άντρα με χιούμορ. Λατρεύουν να τις κάνουν να γελάνε.

  Αν ψάχνεις τρόπο για να τις «ανάψεις» μια απλή κίνηση αρκεί. Πιάσε την από την μέση και κόλλησε την πάνω σου. Θα λιώσει επιτόπου, όλες τρελαίνονται με αυτό.

  Επιπλέον, αν μια γυναίκα είναι σαρκαστική απέναντι σου αυτό σημαίνει ότι την ελκύεις απίστευτα και ψάχνει τρόπο για να μην το δείξει.

  Άλλο ένα κόλλημα των γυναικών είναι ότι δεν θα σου πούνε πρώτες πως Σ’αγαπάνε, ακόμη και αν από μέσα τους θέλουν να ουρλιάξουν, περιμένουν πάντα τoν άντρα.

  Πολλές φορές έχουν αμηχανία με ψιλοπράγματα που κάνεις, ακόμη και αν εσύ δεν ξέρεις τι στο καλό συνέβει.adam-gontier-mousikos-300x216

  Αυτό παίζει να ισχύει και για το 99% των γυναικών. Ερωτεύονται όποιον τους τραγουδήσει ερωτικά και βρίσκουν τους μουσικούς απίστευτα sεxy (όχι αυτόν με το κλαρίνο βέβαια). Τώρα αν έχεις και τα 2 μαζί….

  Όταν η κοπέλα σου είναι αναστατωμένη και θέλει να μιλήσει, απλά θέλει να μιλήσει. Μην τις δώσεις συμβουλές, απλά άκουσε την. Θα τα πει θα ξεσπάσει και τέλος.

  Κάτι ακόμη που λατρεύουν οι γυναίκες, Όλες όμως, είναι να ακούνε το όνομα τους από τα χείλη σου.

  Από την άλλη σιχαίνονται τους άντρες που δεν μυρίζουν όμορφα, εκτός και αν είσαι το παιδί που γνώρισαν στο συνεργείο. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα.


   erwteumenes-ginekes-300x198Σε συνέχεια από το προηγούμενο, οι γυναίκες φτιάχνονται εύκολα με τους ένστολους. Μήπως να δοκίμαζες να παίξεις κανένα ρόλο;

   Και φυσικά όταν σου λέει Όχι στα πολύ προσωπικά σας, είναι Πάντα Ναι! Απλά θέλει να την κυνηγήσεις.

   Τέλος, τις περισσότερες φορές ονειρεύονται με τα μάτια ανοιχτά είτε είναι μέρα, είτε νύχτα, όταν είναι ερωτευμένες.

   πηγη

   15 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες!

   8 Σχόλια

   1. Jerrold Hippe 4 μήνες ago
   2. survival training tennessee 2 μήνες ago
   3. 荃灣美容 1 μήνα ago
   4. CO2 Laser 祛痣祛疣 4 εβδομάδες ago