3 (αποδεδειγμένες) μέθοδοι που πρέπει να ακολουθήσεις για περισσότερο σeξ!

Rate this post

Τι πρέπει να κάνεις για να εκτοξεύσεις τη σeξουαλική σου διάθεση;

  [fb_button]e50acaf85fd653d5458956456fa783c6_XL2-500x280Αν η σeξουαλική σου διάθεση είναι πεσμένη και αναζητάς τρόπους για να την… ενεργοποιήσεις ξανά, η επιστήμη σου έχει τη λύση!

  Βρήκαμε τις 3 μεθόδους που έχει αποδειχθεί ότι , αν τις ακολουθήσεις, θα εκτοξευτεί η σeξουαλική σου διάθεση στα ύψη:

   

   

   

  #1 Δείτε ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου:

  Όταν ένα ζευγάρι βλέπει μαζί ταινίες σeξουαλικού περιεχομένου,έχει καλύτερη επαφή και συνεννόηση την ώρα της σeξουαλικής επαφής. Έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα έδειξε ότι το 25% των ανθρώπων πιστεύει ότι αυτή η πρακτική τους έκανε να πειραματιστούν περισσότερο στο σeξ και το 20% ότι τους απελευθέρωσε στο να μοιραστούν τις σeξουαλικές τους φαντασιώσεις.

  #2 Dirty Talk:

  Το «πρόστυχο», kinky σex βελτιώνει τη σeξουαλική αλλά και την πνευματική σου υγεία! Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ερευνητές που απέδειξαν ότι οι άνθρωποι που συνηθίζουν να μιλάνε στο σeξ και να δοκιμάζουν… νέες πρακτικές, όχι μόνο κάνουν περισσότερο σeξ αλλά έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθουν πιο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους.

  #3 Δοκίμασε νέες στάσεις:

  Οι ερευνητές τονίζουν ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά την σeξουαλική επαφή, όταν επιδίδονται σε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις στο σεξ. Οπότε μη βαριέσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι! Τόλμησε να κάνεις τις φαντασιώσεις σου πράξη,και θα βγεις κερδισμένη…

  πηγη

   3 (αποδεδειγμένες) μέθοδοι που πρέπει να ακολουθήσεις για περισσότερο σeξ!

   One Response

   1. Ellan Dani 20 ώρες ago