Οι 4 κλασικές ατάκες των ανδρών που εκνευρίζουν τους γιατρούς…

Rate this post

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που αρνούνται να ακολουθήσουν τις αναγκαίες διαδικασίες της παραλίας, φοβούμενοι ότι θα χάσουν την αρρενωπότητά τους…

  [fb_button]0239a7ce7d5ae863947b47d6a7151ac7_LΟ ήλιος όμως δεν κάνει διακρίσεις και οι συστάσεις των γιατρών για την προστασία του δέρματος δεν απευθύνονται μόνο στις γυναίκες.

  Αν ανήκετε στους άνδρες που λένε:

  –«Εγώ δεν καίγομαι στον ήλιο, γιατί είμαι μελαχροινός», θα πρέπει να ξέρετε ότι και εσείς χρειάζεστε αντηλιακό, γιατί μπορεί η μελανίνη να σας προστατεύει σε σχέση με εκείνους που έχουν πιο ανοικτό δέρμα, αλλά δεν σας προστατεύει από τη φωτογήρανση και τον κακρίνο του δέρματος.

  –«Το αντηλιακό κολλάει και με εκνευρίζει», θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν αντηλιακά με ανάλαφρη υφή που δεν έχουν λιπαρή σύνθεση και απορροφώνται αμέσως από την επιδερμίδα. Επιλέξτε το κατάλληλο, συζητώντας με το φαρμακοποιό σας.

  –«Οι κρέμες είναι για τις γυναίκες», θα πρέπει να ξέρετε ότι τα αντηλιακά δεν είναι προιόντα ομορφιάς, αλλά προιόντα που προστατεύουν την υγεία μας. Η πρόληψη δεν είναι θέμα φύλου.

  –«Βαριέμαι να πασαλείβομαι συνέχεια», θα πρέπει να ξέρετε ότι η χρήση του αντηλιακού μία φορά την ημέρα, προστατεύει μόνο για 2 ώρες. Αν είστε κάτω από τον ήλιο και κάνετε κάποια σπορ ή μπαινοβγαίνετε στη θάλασσα, η επανάλειψη είναι απαραίτηση. Επιλέξτε αντηλιακό σε μορφή σπρει που σας απλώνεται πιο γρήγορα.

   Οι 4 κλασικές ατάκες των ανδρών που εκνευρίζουν τους γιατρούς…

   8 Σχόλια

   1. Stanton Rudnicky 4 μήνες ago
   2. Bennie Angelico 3 μήνες ago
   3. 醫學美容 臭汗症 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago