Η επιστήμη μίλησε: 5 αποδεδειγμένες μέθοδοι για περισσότερο σeξ

Rate this post

Νιώθετε ότι η σeξουαλική σας ζωή δεν είναι όσο «δραστήρια» θα θέλατε; Αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε τη συχνότητα και την ικανοποίηση στο σeξ για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μέσα από έρευνες, η επιστήμη έχει τις απαντήσεις που αναζητάτε.

[fb_button]

5-methodoi-perissotero-sex_proklitiko.gr

Δείτε 5 μεθόδους που οι επιστημονικές έρευνες εγγυώνται ότι θα εκτοξεύσουν την σeξουαλική σας ζωή.

Το «πρόστυχο» σeξ βελτιώνει την πνευματική υγεία

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, οι άνθρωποι που επιδίδονται σε… ιδιαίτερες σεξουαλικές δραστηριότητες παρουσιάζουν υψηλότερους δείκτες πνευματικής υγείας. Η έρευνα έδειξε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι λιγότεροι νευρωτικοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ικανοποιημένοι από την ζωή τους.
Οι ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου βοηθούν την σχέση σας

Παρά το κοινωνικό στίγμα περί του αντιθέτου, όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί από κοινού «ροζ» ταινίες, έχει καλύτερη σεξουαλική επαφή και συνεννόηση. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sεxual Behavior έδειξε ότι το 25% των ανθρώπων πιστεύει ότι αυτή η πρακτική τους έκανε να πειραματιστούν περισσότερο στο σεξ και το 20% ότι τους απελευθέρωσε στο να μοιραστούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.
Περισσότερες στάσεις στο σeξ σημαίνουν περισσότερους οργασμούς

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση National Survey of Sεxual Health and Behavior έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή, όταν επιδίδονται σε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις στο σeξ.
Καλύτερο σeξ τώρα, σημαίνει καλύτερο σεξ αργότερα

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση JAMA Internal Medicine έδειξε ότι οι γυναίκες που είναι σεξουαλικά αρκετά ενεργές μέχρι την ηλικία των 45 ετών (τρεις και περισσότερες φορές την εβδομάδα), είναι εξίσου δραστήριες και σε μεγαλύτερη ηλικία.
Οι φαντασιώσεις οδηγούν σε μεγαλύτερη διέγερση και οργασμό

Σε έρευνα του πανεπιστημίου του Michigan που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση The Journal of Sεxual Medicine, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που φαντασιώνονται συχνά το σeξ, μπορούν με τη δύναμη του μυαλού τους να διεγείρουν σεξουαλικά τον εγκέφαλό τους πιο εύκολα και να έχουν καλύτερους και περισσότερους οργασμούς στο σeξ.

πηγη

Η επιστήμη μίλησε: 5 αποδεδειγμένες μέθοδοι για περισσότερο σeξ

2 Σχόλια

  1. Karin Jakowich 1 μήνα ago
  2. suze orman emergency fund 19 ώρες ago