ΦΡΙΚΗ: Αυτός είναι ο 50χρονος που βίασε εγκυμονούσα και την ανάγκασε να τον θηλάζει… [photo]

Rate this post

Προκαλεί την κοινή γνώμη η πράξη ενός 50χρονου, ο οποίος αφού βίασε μία έγκυο, την ανάγκασε να τον θηλάσει…

  [fb_button]50xronos-viase-egkimonousa-totasaki-1Πρόκειται για τον Kevin Gibbons ο οποίος επέβαλλε δύο γυναίκες- τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες – σεσεξουαλικά εγκλήματα, υποστηρίζοντας ότι «άκουσε το λόγο του Θεού, κάνοντας πράξη τη διδασκαλία του». Κατέγραψε μάλιστα σε βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις του σε μία από αυτές, απειλώντας την ότι αν μιλήσει θα το ανεβάσει στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας παράλληλα την ταυτότητά της.

  Το βασανιστήριο ωστόσο, στο οποίο υπέβαλλε μια δεύτερη γυναίκα, ξεπερνά και την πιο διεστραμμένη φαντασία, καθώς όχι μόνο τη βίαζε ενώ ήταν έγκυος, αλλά αφού έφερε στον κόσμο το μωράκι της, την ανάγκαζε να τον θηλάζει. Την απειλούσε πιάνοντας το μωρό από τα πόδια, ότι θα το πετάξει αν αποκαλύψει τις ανατριχιαστικές πράξεις του.

  «Οι δυο γυναίκες υποβλήθηκαν για χρόνια σε τρομακτική σεξουαλική και σωματική κακοποίηση. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά τέτοια υπόθεση», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

  Ο Gibbons από το Λίβερπουλ κρίθηκε ένοχος για 11 αδικήματα, μεταξύ των οποίων παράνομη φυλάκιση και κακοποίηση παιδιών. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 25 ετών. Οι αποτρόπαιες πράξεις του αποκαλύφθηκαν μετά από χρόνια, όταν αφού είχε απελευθερώσει τις δύο γυναίκες, βρέθηκε να μένει τυχαία με μία από αυτές στον ίδιο δρόμο.

  Πηγή

   50xronos-viase-egkimonousa-totasaki-2

   ΦΡΙΚΗ: Αυτός είναι ο 50χρονος που βίασε εγκυμονούσα και την ανάγκασε να τον θηλάζει… [photo]

   11 Σχόλια

   1. Denae Fennern 4 μήνες ago
   2. Cami Furtick 3 μήνες ago
   3. i survived books list 2 μήνες ago
   4. 如何收細毛孔 1 μήνα ago
   5. 醫學美容 臂部 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   6. Dysport 小V臉 4 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 海藻 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容-直順-連線-cosmetic-wiki 2 εβδομάδες ago
   9. Football Solutions Norwich 3 ημέρες ago