Τέλος η δωρεάν τουαλέτα, τα σωσίβια και τα καθίσματα στις αεροπορικές εταιρείες!

Rate this post

Οι υπέρβαροι θα πληρώνουν παραπάνω;

  [fb_button]thalamos-epibatwn-aeroplanou_Όσοι ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο θα διαπιστώσετε μια αλλαγή… Ξεχάστε την δωρεάν τουαλέτα, τα σωσίβια και τα καθίσματα! Ναι καλά διαβάσατε!

  Σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες οδηγούνται στη λογική του μικρότερου δυνατού κόστους, έτσι στα πλάνα που κάνουν για το κοντινό μέλλον, περιλαμβάνονται ουκ ολίγες αλλαγές εις βάρος των ταξιδιωτών.

  Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι ανέκδοτο το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες θα καταργήσουν τα καθίσματα και θα χρεώνουν παραπάνω τους παχύσαρκους πελάτες!!!

  Όμως να που τώρα θα γίνει πραγματικότητα!

  Με εξαίρεση τους πελάτες της πρώτης θέσης που θα διατηρήσουν κάποια από τα τωρινά προνόμιά τους, όλοι οι υπόλοιποι μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα πως το ταξίδι με αεροπλάνο δεν θα είναι απαραίτητα μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλασικές θέσεις επιβατών αλλάζουν για να εξοικονομηθεί χώρος και γίνονται πιο στενές με τον επιβάτη να μοιάζει περίπου σαν να είναι όρθιος.

  Η πρώτη εταιρεία που σκέφτηκε αυτή την πατέντα ήταν η Ryanair. Πάντως, μια εταιρεία ήδη έχει κατασκευάσει τη συγκεκριμένη φόρμα καθίσματος ευελπιστώντας πως πολύ σύντομα δεν θα προλαβαίνει τις παραγγελίες.

  Πιο ακριβά θα είναι και τα εισιτήρια για τους πελάτες που… τρώνε όλο το φαγητό τους

  190914180638_8125Οι ειδικοί των πτήσεων λένε πως κάθε κιλό κοστίζει, άρα οι υπέρβαροι αναμένεται να πληρώνουν κάτι παραπάνω στο εισιτήριό τους, επειδή ακριβώς δεν μπορούν να καθίσουν σε μια μόνο θέση, άρα πιάνουν περισσότερο χώρο από κάποιους άλλους.

  Υπάρχουν, όμως, σχέδια και για παραπάνω περικοπές:
  – Για παράδειγμα η Jazz που ανήκει Air Canada αφαίρεσε όλα τα σωσίβια για να γλιτώσει βάρος!!!
  – Υπάρχουν ακόμα σκέψεις να πάψει η χρήση της τουαλέτας να είναι δωρεάν! Έτσι αν κάποιος επιβάτης επείγεται να πάει στην τουαλέτα, θα πρέπει να έχει χρήματα αλλιώς…

    

   190914180637_7548

   Τέλος η δωρεάν τουαλέτα, τα σωσίβια και τα καθίσματα στις αεροπορικές εταιρείες!

   13 Σχόλια

   1. Keely Suniga 5 μήνες ago
   2. Ela Hoel 5 μήνες ago
   3. this link 3 εβδομάδες ago