Απίστευτο: Αμερικανίδα έβαλε τρίτο στήθος για να γίνει διάσημη! (Εικόνες+Βίντεο)

Rate this post

«Πεινασμένη» για δημοσιότητα, μία 21χρονη Αμερικανίδα αποφάσισε να κεντρίσει τα βλέμματα και τα κατάφερε, θυμίζοντας κάτι από τη διάσημη ταινία του 1990 με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ «Ολική Επαναφορά»!

[fb_button]amerikanida-3-_Και συγκεκριμένα τη σκηνή όπου μια γυναίκα την «πέφτει» στον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, προτάσσοντας τα στήθη της! Για την ακρίβεια, τα 3 στήθη της!

yrtyrui


  Η Jasmine Tridevil, αφού δέχτηκε την απόρριψη 50 χειρουργών, κατάφερε τελικά να βρει τον «ανήθικο» που τσέπωσε 12.000 λίρες προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας δέρμα από την κοιλιά της και φυσικά εμφυτεύματα σιλικόνης. Απέκτησε έτσι και τον τρίτο μαστό που τόσο ήθελε, εξασφαλίζοντας ένα από τα πιο… περίεργα διαβατήρια δημοσιότητας στην Ιστορία.

  kjhkhjl yrtyru

  Δεν έχασε μάλιστα καθόλου χρόνο, καθώς μόλις ανάρρωσε από την πρωτοφανή επέμβαση, προσέλαβε ένα τηλεοπτικό συνεργείο το οποίο την ακολουθεί, καταγράφοντας την καθημερινότητά της στη Φλόριντα!

  Πλέον, η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να κλείσει συμφωνία – για δικό της reality – με το MTV, στο οποίο και έχει στείλει όλα τα βίντεό της.

  gdfh hgjgfjh

  Και μπορεί να ισχυρίζεται ότι αισθάνεται το νέο της στήθος όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα, εκτός βέβαια από τη θηλή που είναι τατουάζ, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να καθησύχασε τα στενά συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ!

  gfdhhjj

  Η Jasmine πάντως δηλώνει πως όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει, αλλά δεν αισθάνεται καθόλου περίεργα. Δυστυχώς, δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για τον πρώην σύντροφό της…

  VIDEO:

   [fb_button]

   Απίστευτο: Αμερικανίδα έβαλε τρίτο στήθος για να γίνει διάσημη! (Εικόνες+Βίντεο)

   2 Σχόλια

   1. Williams Mchardy 3 εβδομάδες ago
   2. Hong Buehlman 22 ώρες ago