Είστε άνδρας και έχετε κοντά δάχτυλα; – Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Rate this post

Κορεάτες επιστήμονες από το Εθνικό πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας, διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που έχουν κοντά δάχτυλα και κυρίως κοντούς παράμεσους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναρρώσουν, εάν αρρωστήσουν από καρκίνο του προστάτη…

  [fb_button]

  antras-me-xontra-daktila-totasaki

  Οι ίδιοι άνδρες με τους κοντούς παράμεσους μπορούν και ανταποκρίνονται καλύτερα στις αντικαρκινικές θεραπείες ενάντια στον καρκίνο.

  Οι Κορεάτες επιστήμονες τονίζουν ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε εκείνους που ο παράμεσος δεν ξεπερνάει σε μήκος τον δείκτη, όταν τεντώσουμε την παλάμη μας.

  Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό ύστερα από μελέτη 152 ανδρών και διαπίστωσαν ότι ενδεχομένως οι άνδρες με κοντούς παράμεσους να έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, της ορμόνης δηλαδή που έχει άμεση σχέση με τους προστατικούς καρκίνους.

  Ταυτόχρονα είδανν ότι εκείνοι που είχαν κοντύτερους παράμεσους, ανταποκρίνονταν καλύτερα στη δουταστερίδη, μια ουσία που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, και η δράση της εμποδίζει τη δράση της τεστοστερόνης.

  Όσοι έλαβαν μέρος στην έρευνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον προστάτη τους, όμως είχαν διογκωμένο τον αδένα, ή εμφάνιζαν υπερπλασία.

  Στη συνέχεια του πειράματος τους χορηγήθηκε για ένα διάστημα 6 μηνών δουταστερίδη και όσοι είχαν κοντό παράμεσο εμφάνισαν μεγαλύτερη συρρίκνωση του προστάτη τους.

  Πηγή

   Είστε άνδρας και έχετε κοντά δάχτυλα; – Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

   12 Σχόλια

   1. Sidney Alamillo 4 μήνες ago
   2. Tiny Geml 4 μήνες ago
   3. Bobbie Tetter 3 μήνες ago
   4. survivalcraft skins 2 μήνες ago
   5. minecraft 1 μήνα ago
   6. minecraft 1 μήνα ago
   7. minecraft 1 μήνα ago
   8. 醫學美容 真空 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 結構 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   10. 醫學美容 臉部鬆弛 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago