Τρόμαξαν τους… εχθρούς τα Απάτσι – Έβαλαν φωτιά στο βουνό «Αετός» photo

Rate this post

Σκόρπισαν πανικό στους εχθρούς οι βολές των Απάτσι – «Μάτωσε» το βουνό από τα πυρά τους. Η τρομακτική δύναμη πυρός που διαθέτουν οι….

[fb_button]54677456567-300x199…Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φοβίζει εχθρούς και φίλους.

Τα παιδιά αυτά ακολουθώντας τις εντολές των εκάστοτε διοικήσεων καθώς και των αξιωματικών τους μας κάνουν κάθε μέρα και πιο υπερήφανους!
Δείτε το gallery που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

Φαρμάκι ήταν τα Απάτσι χθες στον Έβρο που είναι το μακρύ χέρι του ΓΕΕΘΑ και με την μακρινή εκνευριστική ευστοχία τους αποδεικνύονται οτι θα γελάσει κάθε πικραμένος α΄ν τον βάλουν στο στόχαστρο !

11_big
Η τρομακτική δύναμη πυρός που διαθέτουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι τι καλύτερο όπλο στα χέρια της πολιτικής Ηγεσίας και είναι κρίμα σε αυτά τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους να σκεφτόμαστε να τους δώσουμε τα αυτονόητα!


  7_big-1024x720 (1) 23_big (1)
  Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια θα μου πείτε αλλά ο χειμώνας στον Έβρο είναι μακρύς και δύσκολος και τα οδοιπορικά στο προσωπικό του Έβρου και των ακριτικών νησιών είναι ξεχασμένα στο συρτάρι κάποιου υπουργείου κ.Πρωθυπουργέ!

  40_big 30_big
  Αν ήταν όμως για την καλύτερες συνθήκες διαβίωσης λαθρομεταναστών , ΡΟΜΑ καταπατητών και Αλβανό -Πακιστανών θα έτρεχαν άπαντες για την αμέριστη βοήθεια του Κράτους …Λες και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν κρυώνει ,δεν πεινάει ούτε πληρώνει εφορία !

  29_big 25_big 23_big
  Κρίναμε ότι η παρένθεση αυτή ήταν απαραίτητη γιατί και οι Στρατιωτικοί έχουν οικογένειες και μην τους προσπερνάτε επειδή έχουν έχουν αξιοπρέπεια και δεν διαμαρτύρονται!

  22_big 21_big 20_big 17_big 16_big 8_big

   7_big-1024x720 4_big[fb_button]

   Τρόμαξαν τους… εχθρούς τα Απάτσι – Έβαλαν φωτιά στο βουνό «Αετός» photo

   15 Σχόλια

   1. Allyn Zapel 5 μήνες ago
   2. furtdsolinopv 5 μήνες ago
   3. furtdsolinopv 5 μήνες ago
   4. Clinton Kresky 4 μήνες ago
   5. 華麗 2 μήνες ago
   6. futbol.run Futsal EURO - Teams 4 ημέρες ago
   7. directory 16 ώρες ago