ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ερωτεύτηκαν,έκαναν παιδί και μετά έμαθαν…

Rate this post

Κάποιες ιστορίες όταν φτάνουν στα αυτιά μας, μας φαίνονται απίστευτες…

  [fb_button]
  suriza-kentrinews-702x336Θα μπορούσαν μάλιστα να γίνουν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Όπως για παράδειγμα αυτή της Αντριάνα και του Λεάντρο από τη Βραζιλία. Πριν από επτά χρόνια, όταν γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πήραν την απόφαση να κάνουν παιδί. Μέχρι εδώ η ιστορία αυτή δεν έχει διαφορά από κάποια άλλη που ενδεχομένως έχετε ακούσει ή διαβάσει.

  Τι πιο φυσιολογικό, να ερωτευτούν δύο άνθρωποι και να θέλουν να κάνουν οικογένεια. Η μοίρα όμως τους επεφύλαξε μία δυσάρεστη έκπληξη. Όταν η 39χρονη βραζιλιάνα, ξεκίνησε έρευνες για να βρει τη βιολογική της μητέρα, το ίδιο έκανε κι ο σύζυγός της. Κι οι δύο δεν είχαν γνωρίσει τη γυναίκα που τους έφερε στον κόσμο με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να έχουν αυτήν την επιθυμία να την δουν από κοντά. Το όνομα αυτής; Μαρία.

  Κι οι δύο λοιπόν έψαχναν μία γυναίκα με το ίδιο όνομα. Μετά από έρευνες, η Αντριάνα με τη βοήθεια ενός ραδιοφωνικού σταθμού, κατάφερε και την βρήκε και συνομίλησε μαζί της στον αέρα της εκπομπής. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη μέχρι την στιγμή που η μητέρα της, αποκάλυψε ότι είχε ακόμη έναν γιο με το όνομα Λεάντρο.

  Η Αντριάνα αφού «πάγωσε» μόλις την άκουσε, καθώς έλεγε για τον σύζυγό της, ξεπέρασε το αρχικό σοκ και μετά από λίγο καιρό δήλωσε το εξής: «Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο Θεός ήθελε να συμβούν», ανάφερε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας να ζει με τον αδελφό-σύζυγό της.

   ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ερωτεύτηκαν,έκαναν παιδί και μετά έμαθαν…

   12 Σχόλια

   1. Gladys Stenz 10 μήνες ago
   2. Rosita Spaun 10 μήνες ago
   3. survival football week 3 9 μήνες ago
   4. 跨平台數碼營銷 8 μήνες ago
   5. 微秒激光療程 8 μήνες ago
   6. try this out 2 μήνες ago