Αποδείξεις οτι υπάρχει ζωή πριν την ζωή! Και η μετενσάρκωση…

Rate this post

Επιστημονική Απόδειξη της Μετενσάρκωσης
Ο Δρ Helen Wambach ήταν ένας σκεπτικιστής σχετικά με την μετενσάρκωση και στην πραγματικότητα ξεκίνησε μια επιστημονική μελέτη για να την καταρρίψει.

  [fb_button]zwh-prin-thn-zvh-metesarkwshΑλλά τα αποτελέσματα των 10 ετών της έρευνας του σε προηγούμενες ζωές τον συγκλόνισαν και τον ανάγκασε να πει, «δεν πιστεύω στη μετενσάρκωση – Το ξέρω»

  Ο Δρ Ian Stevenson είναι ένας καθηγητής της Ψυχιατρικής και έχει τεκμηριώσει εκατοντάδες περιπτώσεις μετενσαρκώσεις . Ο ίδιος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πολλές σωματικές και ψυχολογικές ανωμαλίες μπορούν να είναι αποτελέσματα απο προηγούμενες ζωές. Τα παραδείγματα και περιγραφές στο σημαντικό έργο του. συμπεριλαμβανομένης μιας κοπέλας απο Ινδία γνωστή περίπτωση μετενσάρκωσης – μικρή Shanti Devi, που ξαφνικά θυμήθηκε την προηγούμενη ζωή της σε ένα γειτονικό χωριό. Προς έκπληξη όλων, ο πρώην σύζυγος της και η οικογένειά του ήταν ακόμα ζωντανοί και το παιδί τελικά συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγο!. οι περιγραφές της ήταν απόλυτα ακριβής και καλά τεκμηριωμένες.

  το έργο του Δρ Roger Woolgey ο οποίος είναι γνωστός για ψυχολογικά συμπλέγματα και φοβίες με τραύματα του παρελθόντος της ζωής.και θεραπευτικές μεθόδους .

  Πειστικές Περιπτώσεις Προηγούμενης Ζωής
  η πιο πειστική περίπτωση στο δυτικό πολιτισμό. είναι ένα μικρό αγόρι που ξαφνικά θυμάται την προηγούμενη ζωή του ως πιλότος Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο πατέρας του ανησυχεί για την πνευματική υγεία του γιου του ερευνά της απίστευτες ιστορίες του αγοριού. Βρίσκει τελικά τον πιλότο, τους συναδέλφους τους στρατιώτες του και τις συνθήκες του πρόωρου θανάτου – ακριβώς όπως ο γιος του του είχε περιγράψει!!. Εξαιρετικά τεκμηριωμένη ιστορία που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η μετενσάρκωση είναι πραγματική.

  Τι είπε ο Ιησούς;
  Ερευνούμε την ιουδαϊκή πίστη στη μετενσάρκωση με τον Ραβίνο Yonassan, έναν Εβραίο ο οποίος έχει ερευνήσει πολλούς που έχουν μετενσαρκωθεί θύματα του Ολοκαυτώματος.ο Ραβίνος Gershom περιγράφει στο έργο του, οι θεολογικές θεωρίες πίσω από την μετενσάρκωση στον Ιουδαϊσμό. Δεδομένου ότι ο Ιησούς γεννήθηκε και έζησε ως εν ενεργεία Εβραίος, αυτές οι έννοιες ειναι γνώστες και αποδέκτες από τον ίδιο και τους ακόλουθους του. ο Ιησούς είπε για το θέμα αυτό. ήρθε στον κόσμο για να σώσει τους αμαρτωλούς. γιατί η χριστιανική Εκκλησία τελικά δεν έχει αυτή την πεποίθηση;

  Θιβετιανός βουδισμός: υπέρ Μετενσάρκωσης
  Σχεδόν κανένας δεν έχει μελετήσει και τελειοποιήσει τις τεχνικές μετενσάρκωσης περισσότερο από ό, τι τους βουδιστές του Θιβέτ.ο Βούδας αναζήτησε έναν τρόπο να ξεφύγει από τη μιζέρια της ζωής. που εξελίχθηκε σε μια συστηματική αφύπνιση της πραγματικής συνείδησης μας, που έχει ασκηθεί με επιτυχία εδώ και αιώνες. Το μυστήριο της γέννησης και της μετενσάρκωσης αποκαλύφθηκε. με μεθόδους του διαλογισμού.


   Ινδουισμός: Η Πηγή της Γνώσης
   Ινδουισμός είναι η παλαιότερη και πιο πνευματική θρησκεία στην ανθρώπινη ιστορία. Μεγάλα μυαλά ιδέες για το Θεό, την ψυχή και την ανθρώπινη ύπαρξη πολύ καιρό πριν υπήρχε μια γραπτή γλώσσα για να καταγράψει αυτά τα πράγματα.
   Ως εκ τούτου, η θρησκεία ήταν κυρίως μια προφορική παράδοση. Δεν υπάρχει κανένας γνωστός ιδρυτής. Ωστόσο, οι ιδέες για την μετενσάρκωση, οι νόμοι του κάρμα και τον αφηρημένου χαρακτήρα του Δημιουργού παραμένει η απόλυτη αποκάλυψη και η πηγή όλων σχεδόν των άλλων θρησκειών. ο Ινδουισμός αποδέχεται την μετενσάρκωση σαν κάτι φυσικό νόμοι του κάρμα.

   πηγη

   Αποδείξεις οτι υπάρχει ζωή πριν την ζωή! Και η μετενσάρκωση…