Σοκαριστικά ufo videos! Ατυχήματα αεροπλάνων που ευθύνονται ΑΤΙΑ!

Rate this post

Δείτε τα UFO videos με τα ατυχήματα που προκλήθηκαν από ΑΤΙΑ..

  [fb_button]ufo-videos-atia-totasakiΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΤΙΑ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 99% ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝ! ΟΥΤΕ BLUE BEEN ! ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΥΠΑΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΊΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

  Η αλήθεια είναι ότι όταν γνώρισα τον SAMANLYCAN ήξερα κάποια πράγματα για τα περίεργα και το παραφυσικό. Μα μετά από τόσα χρόνια διπλή του με έμαθα να τα βλέπω και να τα αναγνωρίζω γρήγορα για το αν πρόκειτε για αληθινά περιστατικά ή για ψεύτικα. Εκεί που έχω στέψει την προσοχή μου είναι στο θέμα των ΑΤΙΑ όπου από παιδί με συνάρπαζε προσπαθώντας να δω τα λεγόμενα πράσινα ανθρωπάκια!! Η κάποιο είδους ΑΤΙΑ να πετά στον ουρανό. Αν με ρωτήσετε αν εγώ έχω δει πράσινα ανθρωπάκια η απάντηση μου είναι όχι. Ποτέ δεν κατάφερα να τα δω, αυτά όμως που έχω δει είναι τα λεγόμενα γκρίζα ανθρωπάκια και συγκεκριμένα στην Χαλκιδική αν και αυτό είναι μια άλλη ιστορία!


   Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάποια δραματικά ατυχήματα αεροπλάνων με ufo videos αποδείξεις όπου τα δημιούργησαν ΑΤΙΑ!! Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά το αν είναι εξωγήινης μορφής ή γήινης πάντως είναι εκεί και συμβάλουν στα ατυχήματα!! Δείτε τα ufo videos και συνεχίζω παρακάτω:

   Θυμάμαι τον SAMANLYCAN σε μια συζήτηση που είχαμε να μου λέει:

   << Παρακολούθα τα γεγονότα σε όλο τον πλανήτη, κοίτα τους πολέμους, τα μεγάλα ατυχήματα σε δρόμους, με τρένα, με βαπόρια, στον ίδιο μήνα κατά ένα περίεργο τρόπο θα ξανά γίνουν και πάλι μέχρι να βγει ο μήνας μια ή και δυο φορές ( κατά ένα περίεργο τρόπο μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου στην Ουκρανία των Μαλλεσιανών αερογραμμών έγινε τον ίδιο μήνα κάπου στις Φιλιππίνες αν δεν κάνω λάθος και στο Κογκό ) Παρακολούθα όμως τα αεροπορικά δυστυχήματα και θα εκπλαγείς!!!! Κοίτα και ψάχνε να βρεις μετά το τι έγινε και αν υπάρχει video θα βρεις πολλά….μα πάρα πολλά!!!! Ψάξτα καρέ καρέ…. Πάντα κάτι υπάρχει εκεί, πάντα!!!! >>

   Η αλήθεια είναι ότι ήταν σωστός αν και γω δεν ήθελα να το παραδεχτώ από την αρχή, μα όταν άρχισα να κάνω αυτά τα οποία μου είπε εξεπλάγην!! Είχε απόλυτο δίκιο!! Τα ufo videos που είδατε δεν είναι δικιάς μου έρευνας τα βρήκα στο διαδίκτυο. Δικιάς μου έρευνας έχω 5 τα οποία και δεν έχουν ανέβει ακόμα πουθενά, στο μέλλον και μετά από κάποιες αναλύσεις που θέλω να κάνω θα τα ανεβάσω εδώ. Υπάρχουν και άλλα πολλά ufo videos  στο διαδίκτυο όπου δείχνουν ανάλογες περιπτώσεις ατυχημάτων που ευθύνονται ΑΤΙΑ. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι κάτι υπάρχει…. Το οποίο ίσως είναι εξωγήινο αλλά ίσως είναι και γήινο μυστικής τεχνολογίας!! Όπως και να έχει τα ufo videos αυτά δείχνουν ακράδαντα με αποδείξεις ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

   www.invisiblelycans.gr INVISIBLE LYCANS TEAM

   Πηγή

   Σοκαριστικά ufo videos! Ατυχήματα αεροπλάνων που ευθύνονται ΑΤΙΑ!

   One Response

   1. Rosaura Argiro 10 ώρες ago