Δείτε πως ένας μπάρμαν βρήκε τρόπο να κλέβει το ΑΤΜ μιας τράπεζας και έκανε ζωή πάμπλουτου…[photos]

Rate this post

[fb_button]1415020690798_wps_2_dan_saunders_conned_nab_bΜια ημέρα, ο 29χρονος Αυστραλός μπάρμαν Νταν Σόντερς πήγε στο ΑΤΜ της τράπεζας στην οποία διατηρούσε λογαριασμό με σκοπό να κάνει ανάληψη ενός μικροποσού -και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να σηκώσει περισσότερα… Κι όμως, σήκωσε! Πάρα πολλά. Και το έκανε ξανά και ξανά.

To πώς κατάφερε να βρει μια… τρύπα στο τραπεζικό σύστημα της National Australia Bank ουδείς το γνωρίζει.

Πάντως, το βρήκε και όχι μόνο το εκμεταλλεύτηκε, αλλά και τέσσερις και κάτι μήνες δεν σταμάτησε να σηκώνει χρήματα από το ΑΤΜ. Συνολικά «αφαίρεσε» 1,2 εκατ. ευρώ, τα οποία και χρησιμοποίησε για να κάνει τη ζωή του πιο… άνετη.


  1415020740192_wps_3_dan_saunders_conned_nab_b

  Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σόντερς σε αυτό το διάστημα έκανε ζωή παραμυθένια που μόνο ένας πάμπλουτος θα μπορούσε να κάνει. Αγόραζε πανάκριβα ρούχα, έκανε ταξίδια με ιδιωτικά τζετ, ζούσε στα καλύτερα ξενοδοχεία και επισκεπτόταν τα πιο ακριβά γκουρμέ εστιατόρια. Όσο για τις γυναίκες; Είχε όποια ήθελε -ειδικά τα επί πληρωμή ακριβά call girls. Είχε ό,τι ήθελε, μόνο που όλα αυτά δεν θα ήταν για πολύ. Τα πάντα κόπηκαν μαχαίρι όταν η τράπεζα κατάλαβε τι συνέβαινε και φυσικά έκλεισε την «τρύπα».

  1415020792023_wps_4_dan_saunders_conned_nab_b

  Όλα αυτά συνέβησαν το 2011 στην Αυστραλία και τώρα, τρία χρόνια μετά, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Σόντερς με την κατηγορία της απάτης. Στο μεταξύ, ο Σόντερς, όπως είπε σε συνέντευξή του, «ένιωθα σαν ροκ σταρ. Έκανα τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό». Κάποια στιγμή όμως άρχισε να πηγαίνει σε ψυχίατρο, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την ολική μεταστροφή της ζωής του.

  1415020939420_wps_6_dan_saunders_conned_nab_b


   Παραδέχεται πως είναι ένας κοινός απατεώνας και έτσι αποφάσισε να πάει ο ίδιος στην τράπεζα και να τους ενημερώσει, όμως οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να συνομιλήσουν μαζί του, καθώς την υπόθεση είχε αναλάβει η Αστυνομία. Τώρα, που πλέον έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του, ο Σόντερς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όπως και το 1,2 εκατ. ευρώ που σπατάλησε μέχρι τελευταίας δεκάρας.1415021017614_wps_8_dan_saunders_conned_nab_b[fb_button]

   Δείτε πως ένας μπάρμαν βρήκε τρόπο να κλέβει το ΑΤΜ μιας τράπεζας και έκανε ζωή πάμπλουτου…[photos]

   9 Σχόλια

   1. Gus Tejadilla 4 μήνες ago
   2. Emil Weitman 3 μήνες ago
   3. 眼紋 3 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 微笑嘴 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 淨亮 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 雪肌精 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 獨家IELLIOS療程 1 εβδομάδα ago