Τζένιφερ Άνιστον: Ως Ελληνίδα δεν έχω ανάγκη το μπότοξ – Έχω καλά γονίδια!

Rate this post

Τους έστειλε όλους αδιάβαστους η Τζένιφερ Άνιστον (Γενοβέφα Αναστασάκη) με τις δηλώσεις της ενάντια στο μπότοξ αλλά και στην ελληνική της γενιά.

  [fb_button]antiston-630x400«Υπάρχει η τάση στο Hollywood να παραμένει κανείς αγέραστος», είπε η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός σε μια συνέντευξη για το Yahoo!Beauty. «Νομίζω ότι αυτό στο οποίο ήμουν μάρτυρας είναι να βλέπω γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν νέες με ό,τι πάνε και κάνουν. Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους, γιατί δεν βάζω αυτά τα σκ…στο πρόσωπό μου», συνέχισε.

  «Νομίζω ότι οι άνθρωποι της μόδας θα πρέπει να αρχίσουν να ενσωματώνουν στις σελίδες τους πρόσωπα όλων των ηλικιών, όχι μόνο 20χρονα τέλεια πρότυπα ή μόνο για διαφημίσεις αντιρρύπανσης», είπε ακόμη, τονίζοντας ότι καλό θα ήταν να «εκπροσωπούν την ομορφιά σε όλες τις ηλικίες!».

  Όσο για το δικό της μυστικό ομορφιάς η Τζένιφερ Άνιστον σημείωσε ότι μάλλον ευθύνονται τα ελληνικά της γονίδια που μοιάζει πάντα νέα και όμορφη.

  «Ο μπαμπάς μου είναι 100% Ελληνας. Είναι 81 ετών και έχει μόλις μια ρυτίδα. Το ίδιο και η γιαγιά μου, που ήταν 95 χρονών όταν πέθανε», είπε χαρακτηριστικά προτρέποντας όσους θέλουν να έχουν λαμπερή επιδερμίδα να πίνουν πολύ νερό, να βάζουν στο πρόσωπό τους ποιοτικά προϊόντα και να κοιμούνται καλά.


   Αποκάλυψε, τέλος, πως ένας αγαπημένος τρόπος να διατηρεί τη γραμμή της είναι να τρώει ελληνική σαλάτα και προέτρεψε όσους δεν την έχουν γευτεί να το δοκιμάσουν.

   Τζένιφερ Άνιστον: Ως Ελληνίδα δεν έχω ανάγκη το μπότοξ – Έχω καλά γονίδια!

   8 Σχόλια

   1. Robt Ferniza 4 μήνες ago
   2. Kacie Runnells 4 μήνες ago
   3. 維特健靈 4 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 敷完 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 晚裝 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago