Δείτε τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σ3ξ!

Rate this post

Συχνά οι άνδρες κατηγορούν το ασθενές φύλο ότι το μυαλό τους ταξιδεύει τις περισσότερες φορές της ημέρας.  Και από ότι φαίνεται επιστημονικά όχι άδικα αφού έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, έδειξε ότι το μυαλό των γυναικών στριφογυρίζει διαρκώς σε διάφορες σκέψεις, άσχετες με την στιγμή.

  [fb_button]

  deite-ti-skeftontai-oi-gynaikes-totasaki

  Η μεγάλη απορία όμως των επιστημόνων, ήταν τι μπορεί να σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σeξ.
  Έτσι σε έρευνα που έκαναν σε 2000 γυναίκες, μέσω ερωτηματολογίου, μια στις τρεις ομολόγησε, πως ενδόμυχα την κρίσιμη εκείνη ώρα, κριτικάρει τα προσόντα του σύντροφό της.

  Η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα, πως το μέγεθος των ανδρικών προσόντων τελικά απασχολεί πολλές γυναίκες ακόμη και αν δεν το παραδέχονται ανοικτά τουλάχιστον.

  Ενδόμυχα επισημαίνουν οι ερευνητές το ασθενές φύλο ασκεί κριτική για το…μέγεθος χρησιμοποιώντας ανάλογα τον συγκριτικό ή υπερθετικό βαθμό.

  Εκτός από το μέγεθος τις γυναίκες φαίνεται ότι τις απασχολούν και οι σeξoυαλικές επιδόσεις.

  Όπως προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις των γυναικών, που συμμετείχαν στην έρευνα, μια στις πέντε, όταν οι επιδόσεις δεν είναι εκείνες που θα ήθελαν , αναρωτιούνται, γιατί σπατάλησαν τόσο χρόνο στα ψώνια για να αγοράσουν… σeξυ εσώρουχα.

  Ένα ακόμη στοιχείο που προέκυψε είναι ότι οι ίδιες οι γυναίκες δεν διστάζουν να ομολογήσουν, ότι την ώρα του σeξ, ειδικά όταν τα φώτα είναι αναμμένα προβληματίζονται για τα επιπλέον κιλά αλλά και για την «κυτταρίτιδα» στα διάφορα σημεία του σώματος.

  Στις περιπτώσεις που ο σύντροφος τους είναι γρήγορος στο σeξ τους περνάει από το μυαλό η σκέψη
  «μα καλά τόσο εγωιστής είναι;»


   »φαντασιώσεις» με κάποιον άλλο

   Μια μειοψηφία απάντησε πως φαντασιώνεται κάποιον άλλον και όχι τον ερwτικό τους σύντροφο ενώ δεν έλειψαν και οι απαντήσεις εκείνων των γυναικών που το μυαλό τους ταξίδευε στο κινητό και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

   Πηγή

   Δείτε τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σ3ξ!

   10 Σχόλια

   1. Freeman Kirschner 4 μήνες ago
   2. Elmo Shadrick 4 μήνες ago
   3. emergency room near me now 3 μήνες ago
   4. 膠微針 2 μήνες ago
   5. like this 11 ώρες ago