Δόντια Όνειρο – Τι να σημαίνει άραγε τελικά?

Rate this post

Τι να σημαίνει άραγε τελικά να βλέπεις δόντια στο όνειρο σου?

Το να βλέπετε δόντια στο όνειρο σας σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα oroskopos.gr δεν σημαίνει κάτι καλό.

Διαβάστε παρακάτω την παράγραφο σχετικά με το όνειρο αυτό.

Τις περισσότερες φορές, τα όνειρα που βλέπει κάποιος δόντια, δεν προμηνούν χαρούμενες εξελίξεις. Αν δεις στον ύπνο σου ότι κουνιούνται τα δόντια σου, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δεις γιατρό να σου βγάζει δόντι, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια ταλαιπωρία. Το να δεις ότι τα σφραγίζεις σημαίνει πως στο κοντινό μέλλον θα βρεις αντικείμενα που είχες χάσει. Αν δεις ότι καθάριζες τα δόντια σου, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσεις να διατηρήσεις την περιουσία σου. Αν δεις στο όνειρο σου ότι σου φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σου και θα τα αντιμετωπίσεις με μεγάλη δυσκολία.
dontia-oneiro-1
Αν έχασες δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σου. Αν δεις ότι εξέταζες τα δόντια σου, είναι προειδοποίηση ότι σε περιτριγυρίζουν κάποιοι εχθροί. Αν ονειρευτείς πως έφτυνες δόντια, προμηνύεται δυσάρεστη κατάσταση δική σου ή της οικογένειάς σου. Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακοφτιαγμένα. Για αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο, προμηνύονται πάρα πολλές κακοτυχίες όπως απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, ταλαιπωρίες, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές – ακόμα και γι’ αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα. Αν ονειρευτείς ότι θαύμαζες την οδοντοστοιχία σου για τη συμμετρία και τη λευκότητά τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

  Ακολουθούν και κάποιες άλλες απόψεις από την επίσης γνωστή ιστοσελίδα astro-live.gr

  Τα όνειρα με δόντια που πέφτουν ή καταρρέουν, είναι τα πιο γνωστά. Το πιο τυπικό σενάριο είναι τα δόντια που πέφτουν στα χέρια μας, πέφτουν με ένα ελαφρύ τίναγμα, φυτρώνουν στραβά ή αρχίζουν να χαλάνε. Αυτά τα όνειρα δεν είναι μόνο τρομακτικά και σοκαριστικά, αλλά συνήθως μας αφήνουν με μία εικόνα που κρατά όλη μέρα. Έτσι, τι σημαίνουν όλα αυτά;

  Τα ονειρα με δοντια που πέφτουν έχουν σχεση με την ματαιοδοξία

  Μία θεωρία είναι πως τα όνειρα με δόντια αντιπροσωπεύουν άγχος για την εξωτερική μας εμφάνιση και το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Τα δόντια έχουν τη θέση τους στην γοητεία και παίζουν σημαντικό ρόλο στο φλερτ. Έτσι, τέτοια όνειρα έχουν τη βάση τους στον φόβο της απόρριψης, στο αίσθημα της μη ελκυστικότητας, στη μη επιθυμητή σ3ξουαλικότητα ή στο ότι μεγαλώνουμε.

  Έχουν σχέση με την ντροπή

  Αυτού του είδους οι εφιάλτες αναφέρονται στον φόβο πως θα ντροπιαστούμε ή θα ρεζιλευτούμε σε μία κατάσταση. Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό που πρέπει να κάνουμε και φοβόμαστε πως θα γίνουμε ρεζίλι. Αυτά είναι συνήθως υπερβολή της ανησυχίας και του άγχους. Τις περισσότερες φορές ανησυχούμε χωρίς λόγο.

  Έχουν επίσης σχέση με την επικοινωνία

  Όταν μας λείπουν δόντια στα όνειρα, ίσως δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε ή να επικοινωνήσουμε. Έτσι, ο συγκεκριμένος εφιάλτης πλαισιώνει ένα επικοινωνιακό ζήτημα. Δεν μιλάμε για κάτι ή μας εμποδίζουν. Ίσως δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τον εαυτό μας ή να κάνουμε τους άλλους να καταλάβουν το μήνυμά μας.

  dontia-oneiro-2

  Τα ονειρα με δοντια που πεφτουν έχουν σχεση με την έλλειψη δυναμης

  Τα δόντια φυσικά δαγκώνουν, μασάνε και ροκανίζουν. Έτσι, συμβολίζουν τη δύναμη. Το χάσιμο τους στα όνειρα ίσως οφείλεται στην έλλειψη δύναμης. Μήπως δεν έχετε καθόλου δύναμη σε μία συγκεκριμένη κατάσταση; Νιώθετε ανήσυχοι όταν η φωνή σας δεν ακούγεται. Ίσως βιώνετε συναισθήματα κατωτερότητας και έλλειψης αυτοπεποίθησης σε μία κατάσταση ή σχέσης στη ζωή σας. Αυτό το όνειρο ίσως σηματοδοτεί πως πρέπει να πιστέψετε στην σημασία των πραγμάτων που πρέπει να πείτε.

   Τα ονειρα με δοντια που πέφτουν εχουν σχέση με την υγεία

   Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη, δείχνουν κακή υγεία. Μπορεί επίσης να αναφέρεται σε κακή στοματική υγιεινή και πως πρέπει να επισκεφτείτε τον οδοντίατρο.

   Έχουν σχέση με τα χρήματα

   Τα όνειρα με δόντια που πέφτουν σηματοδοτούν πως έρχονται χρήματα προς το μέρος σας.

   Έχουν σχέση με την εξαπάτηση:

   Σύμφωνα με τους κινέζους, υπάρχει ένα ρητό πως τα δόντια πέφτουν όταν λέμε ψέμματα. Έτσι, το όνειρο αυτό ίσως υποδεικνύει πως λέτε ψέματα ή εξαπατάτε κόσμο σε κάποιο ζήτημα.

   Ονειρα με δοντια συμπέρασμα:

   Όταν ερμηνεύετε όνειρα με δόντια, ρίξτε μια ματιά στο τι συμβαίνει στην πραγματική σας ζωή και θα καταλάβετε το νόημα. Συχνά εμφανίζονται όταν δημιουργούμε μία καινούρια σχέση, όταν αλλάζουμε εργασία ή κατά τη διάρκεια αλλαγών στη ζωή μας.