Δούλεμα, αντί για δουλειες από την κυβέρνηση, με αμοιβές 325€ το μήνα

Rate this post

Όπως όλα δείχνουν έχουμε δούλεμα αντί για δουλειες από την κυβέρνηση.

  [fb_button]douleies-kivernisi-totasakiΠρογράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης, η καλύτερα απόκρυψης της ανεργίας με πενιχρές δουλειεςσυνολικού ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μετά τη σύσκεψη που πραγματοποίησε με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

   

  Συγκεκριμένα, 600 εκατομμυρία αναμένεται να εκταμιευθούν από το νέο ΕΣΠΑ εντός του 2014. Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η κυβέρνηση του κατάφερε να εξασφαλίσει την κατ’ εξαίρεσιν έγκρισή τους από τώρα.

  «Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού αφορούν δουλειες σε προγράμματα δήθεν απασχόλησης και κατάρτισης ανέργων με κακοπληρωμένη, πολύ κάτω του ήδη μειωμένου κατώτερου μισθού, ελαστική και ανασφάλιστη εργασία, που δεν αντιμετωπίζουν ούτε στο ελάχιστο την πρωτοφανώς υψηλή ανεργία, που προκάλεσαν οι μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησής του, αλλά την ανακυκλώνουν μεταξύ των ανέργων με όρους σύγχρονης εργασιακής δουλείας. Η κυβέρνηση στην ουσία επαναφέρει τα stage στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας και δεν ωφελούνται απ” αυτά οι άνεργοι, αλλά οι γενναία επιδοτούμενες …

  Πηγή

   Δούλεμα, αντί για δουλειες από την κυβέρνηση, με αμοιβές 325€ το μήνα

   8 Σχόλια

   1. Shani Mang 3 μήνες ago
   2. Rudolf Marichalar 3 μήνες ago
   3. Cierra Dunwoody 3 μήνες ago
   4. 潤膚露 2 εβδομάδες ago
   5. 貨量查詢 1 εβδομάδα ago
   6. 醫學美容 磁穴 cosmetic.wiki 1 εβδομάδα ago