«Είδαμε UFO στην Σκύρο» (βίντεο)

Rate this post

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες , τα UFO τα παρατήρησαν στις 12 Αυγούστου πάνω από την Σκύρο, στην περιοχή Μώλος.

  [fb_button]ufo1-630x400Όπως το περιγράφουν οι ίδιοι «τα 5 αντικείμενα πέταξαν σε παράλληλη διάταξη πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουλάχιστον 20 ατόμων τα οποία βρισκόμασταν σε γνωστό beach bar του νησιού».

  Όπως σημειώνουν μάλιστα ενημέρωσαν για τα UFO τους άνδρες του Λιμενικού που τους είπαν ότι είναι ενήμεροι γιατί και άλλοι πολίτες τους είχαν ενημερώσει.

  Δείτε το κείμενο που έγραψαν στο You tube οι αυτόπτες μάρτυρες που ανέβασαν το βίντεο:

  To βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου, λίγο μετά τη 01.00, υπήρξαμε μάρτυρες θέασης 5 αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ/UFO) στην παραλία του Μώλου στην Σκύρο!

  Τα 5 αντικείμενα πέταξαν σε παράλληλη διάταξη πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουλάχιστον 20 ατόμων τα οποία βρισκόμασταν σε γνωστό beach bar του νησιού.

  Η θέαση κράτησε λιγότερο από 1 λεπτό όταν ξαφνικά και τα 5 αντικείμενα έφτασαν σε ένα σημείο του ουρανού και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο βάθος του ορίζοντα.

  Τα UFO εθεάθησαν να έρχονται από τα ανατολικά του νησιού και όταν έφτασαν σχεδόν πάνω από το σημείο που βρισκόμασταν, σταμάτησαν και στην συνέχεια χάθηκαν στον ορίζοντα πάνω από την θάλασσα.

  Οι έκπληκτοι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού τα αντικείμενα ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία – περίπου 500 μέτρα!

  Για το γεγονός ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα και το Λιμενικό της Σκύρου, οι οποίοι μας δήλωσαν ότι ήταν ήδη ενήμεροι για το συμβάν και ότι έσπευσαν στο σημείο λίγη ώρα μετά, έπειτα από τηλεφώνημα άλλου κατοίκου που τα είχε δει παράλληλα με εμάς από άλλο σημείο του νησιού!

  Παρ’όλα αυτά δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν κάτι.

  Δυστυχώς μπορέσαμε να έχουμε σε video από κινητό τηλέφωνο τα 3 από αυτά (το 3ο δεν διακρίνεται ευκρινώς καθώς αναβοσβήνει)

   «Είδαμε UFO στην Σκύρο» (βίντεο)