Είναι ψυχρή στο σeξ. Τι να κάνω;

Rate this post

  1000_8463Σε πρώτη φάση απόφυγε να της εκτοξεύσεις παράπονα ή παρατηρήσεις για τις επιδόσεις της, γιατί πιθανότατα να κομπλάρει πιο πολύ.

  Ο Mahatma Gandhi είχε πει αυτό το ωραίο «Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς να δεις στον κόσμο» .Αν παραφράσεις τα λόγια του, βρήκες τη λύση. Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς να δεις σ’ εκείνη.

  Πιο ορμητικός, πιο απαιτητικός, να μην μπορεί να πάρει ανάσα, βρε αδερφέ. Αν για παράδειγμα, δεν επιδιώκεις προκαταρκτικά και μπαίνεις απευθείας στο ψητό σκεπτόμενος πως για να μην παίρνει καμία πρωτοβουλία, μάλλον δεν της αρέσουν τα πολλά «γούτσου γούτσου», τότε μάλλον υποθέτεις ό,τι σε συμφέρει να υποθέσεις.

  Ήρθε η ώρα να τη βάλεις στο παιχνίδι, αυτό να κάνεις. Σε πρώτη φάση απόφυγε να της εκτοξεύσεις παράπονα ή παρατηρήσεις για τις επιδόσεις της, γιατί πιθανότατα να κομπλάρει πιο πολύ. Αισθάνεσαι πως έχεις ήδη κάνει πολλά; Σ’ αυτή την περίπτωση το ιδανικό είναι την επόμενη φορά να της πεις «Σήμερα θα κάνουμε ό,τι θέλεις εσύ» και να την αφήσεις να κάνει παιχνίδι ανταμείβοντάς τήν κατόπιν με διπλάσια απόλαυση, ώστε να έχει κίνητρο να ξανακάνει την υπέρβαση.

  Και πιείτε και κανένα ποτηράκι, μην τα λέμε πάλι, το αλκοόλ απελευθερώνει και περιορίζει τα ταμπού. Αν δεν καταλάβει με όλα τα παραπάνω και συνεχίσει να στέκει σαν παγοκολώνα, επιστράτευσε την έσχατη μέθοδο: κάν’ της εμπάργκο μέχρι να λυσσάξει, να αφηνιάσει και να αναλάβει επιτέλους δράση.


   Αν δεν ξεκουνάει ούτε έτσι, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνη την κουβέντα που λέγαμε. Σε κάθε περίπτωση, καλό κουράγιο και υπομονή.[fb_button]

   πηγη

   Είναι ψυχρή στο σeξ. Τι να κάνω;

   11 Σχόλια

   1. furtdsolinopv 4 μήνες ago
   2. Lorelei Salamone 4 μήνες ago
   3. Anamaria Alarid 3 μήνες ago
   4. survival blogspot 2 μήνες ago
   5. minecraft 2 μήνες ago
   6. minecraft 2 μήνες ago
   7. 菅式 4 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 婚紗 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 袪斑 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago