Έκανε δώρο στην κοπέλα του πλαστική στήθους και τον πλάκωσε στο ξύλο

Rate this post

Ακριβά πλήρωσε κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά, το δώρο που έκανε στην κοπέλα του ο 26χρονος Wan Chen, ο οποίος είχε την ιδέα να κάνει μια διαφορετική έκπληξη στην 24χρονη Wen Ting και παρόλο που εκείνος είχε την καλύτερη των προθέσεων, μάλλον η κίνησή του δεν εκτιμήθηκε και πολύ.

doroplastikiksiloΤο θέμα στην όλη ιστορία ήταν ότι το δώρο που της έκανε ήταν μια πλαστική στήθους, σε κλινική της πόλης Chenchow στην Κίνα, μιας και νόμιζε πως η κοπέλα του θα επιθυμούσε να έχει μεγαλύτερο στήθος. Από ότι φάνηκε όμως, η 24χρονη είχε τελείως διαφορετική άποψη, μιας και η απάντησή της ήταν «αν δεν σου αρέσει το στήθος μου, να πας να…».

    Αφού τον έβρισε, τι κι αν εκείνος προσπάθησε να απολογηθεί, η Wen θύμωσε πιο πολύ, με αποτέλεσμα να τον κλοτσήσει στα γεννητικά του όργανα! Μάλιστα, όλη αυτή η σκηνή συνέβη σε δρόμο της πόλης, με την παρουσία ενός φίλου του 26χρονου, ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες, καθώς μάλλον ο Wan νόμιζε ότι μετά το δώρο του θα ζούσε ευτυχισμένες στιγμές, που θα ήθελε να απαθανατίσει, ώστε να τις έχει και να τις θυμάται για πάντα, όμως όπως, αποδείχτηκε, λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο.


      Τώρα βέβαια, ο 26χρονος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κερδίσει πίσω την 24χρονη φίλη του, μιας και εκείνη μετά το εν λόγω περιστατικό… τον άφησε.

      athensparty