Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Αλβανού: Τα γυρίζουν τώρα τα πεθερικά

Rate this post

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 43χρονου Αλβανού, στους Γεωργιανούς Ημαθίας, από πληρωμένους δολοφόνους…

  [fb_button]φωτογραφία 2 (9)Η εκτενής και απόλυτα κατατοπιστική ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν άφηνε ένα σημαντικό ερωτηματικό. Κι αυτό αφορούσε το πτώμα του δολοφονηθέντος, το οποίο αγνοείται πού βρίσκεται, παρά την ομολογία – σύμφωνα με την ανακοίνωση – των ηθικών και φυσικών αυτουργών.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι «εκτελεστές», όσο και οι «εντολείς» αλλάζουν συνεχώς τα όσα λένε…

  Οι «εκτελεστές» είναι «Ελληνοποιημένοι» τσετσένικης καταγωγής από τους οποίους ο ένας φέρεται να εμπλέκεται άμεσα σε άλλα τρία «συμβόλαια θανάτου» στη Θεσσαλονίκη. Προφανώς ακολουθούν μια τακτική ώστε με τη συσκότιση των γεγονότων, να επιδιώξουν τις μικρότερες δυνατόν συνέπειες….

  Όμως και τα πεθερικά άλλαξαν στάση… Ο πεθερός, ο οποίος κρατείται στην Αλεξάνδρεια και η πεθερά η οποία κρατείται στη Νάουσα, σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή και πήραν αναβολή για αύριο.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο πεθερός φέρεται να υποστηρίζει πως ό,τι έγινε, έγινε πάνω σε μια στιγμή, υπό την επήρεια αλκοόλ…. Μάλιστα φέρεται να υποστήριξε ότι την επόμενη μέρα, σε νηφάλια πλέον κατάσταση, ζήτησε από τους εκτελεστές να μην πραγματοποιήσουν την εντολή που πήραν από αυτόν, αυτοί είπαν ότι από τη στιγμή που έγινε η συμφωνία θα προχωρήσουν στην εκτέλεση του «συμβολαίου θανάτου»…


   Ανατριχίλα πάντως προκαλεί, πέρα από την ψυχρότητα και την ωμότητα των περιγραφομένων πράξεων, το πόσο για το οποίο κάποιοι έδωσαν εντολή και κάποιοι δέχτηκαν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο. Για 2.500 ευρώ!!!

   πηγη

   Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Αλβανού: Τα γυρίζουν τώρα τα πεθερικά

   12 Σχόλια

   1. Stefan Furton 4 μήνες ago
   2. Yadira Kastler 4 μήνες ago
   3. Cornelius Speak 3 μήνες ago
   4. prepping survival books 2 μήνες ago
   5. 舒顏翠 3 εβδομάδες ago
   6. ION MAGNUM 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 營養液 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 網店 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 韓式線 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago