ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ εξομολόγηση: 22χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως ιερόδoυλη…

Rate this post

«Μισώ τη λέξη πό..η-όταν σκέφτεστε μια ιeρόδουλη το μυαλό σας πηγαίνει σε κάποια που κάνει πεζοδρόμιο και προκαλεί τους περαστικούς…

  [fb_button]ierodΕγώ δεν είμαι έτσι: είμαι φοιτήτρια, εθελόντρια, δε παίρνω ναρκωτικά. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

  Η 22χρονη Sophie (πρόκειται για ψεύτικο όνομα), σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και πληρώνει τα δίδακτρα με τη δουλειά της. Η κοπέλα μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Independent για τη φρικτή αλήθεια και το τι την οδήγησε στο να γίνει ιeρόδoυλη.

  «Δεν μου αρέσει να διαβάζω στις εφημερίδες για το πώς είναι οι φοιτητές του σ.. και πως απλά το κάνουν για να πληρώσουν για τα δίδακτρα τους. Μπορεί να φαίνετε πάρα πολύ εύκολο ή πολύ σιχαμερό. Δεν υπάρχει μέση λύση».

  Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως συνοδό. Το φοιτητικό δάνειο δεν επαρκεί για να καλύψει τα έξοδα της διαμονής της και το κόστος διαβίωσης και τα πέντε χρόνια εντατικών μαθημάτων δεν της επιτρέπουν να πιάσει μια δουλειά με βάρδιες.

  Η Sophie ήταν 19 όταν είχε τον πρώτο της πελάτη:

  «Ήμουν νέα, δεν είχα ιδέα. Δεν ξέρεις πραγματικά τι κάνεις, για να είμαι ειλικρινής. Υποθέτω ότι απλά σκέφτεσαι αν θέλεις να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου ή όχι, και ξαφνικά αυτό γίνεται η καλύτερη επιλογή σου», λέει Διαφημίζει τις υπηρεσίες της σε site ενηλίκων, προκειμένου να μπορεί να βλέπει τις κριτικές και τα σχόλια από άλλες κοπέλες για τους πελάτες.

  «Μπορεί να ακούσεις παράξενα αιτήματα. Πριν συναντηθούμε με τον πελάτη, μιλάμε μέσω μηνυμάτων και εκείνοι μας λένε ό,τι θέλουν, και εμείς τους λέμε αν θα το κάνουμε ή όχι», σημειώνει.

   ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ εξομολόγηση: 22χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως ιερόδoυλη…

   8 Σχόλια

   1. Jacinto Olliff 4 μήνες ago
   2. Brain Umphenour 3 μήνες ago
   3. 澳門微整 1 μήνα ago
   4. 醫學美容 黃大仙 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 隆乳費用 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容-水能-結構-cosmetic-wiki 2 εβδομάδες ago