Αδιανόητο: Αφήνουν μαζικά ελεύθερους βιαστές παιδιών επειδή…

Rate this post

Παιδόφιλοι, απαγωγείς και δεκάδες άλλοι συλληφθέντες ειδεχθών εγκλημάτων που συνελήφθησαν με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας αφέθηκαν ελεύθεροι από τις βρετανικές αρχές γιατί ζήτησαν… ταπεινά συγνώμη!

  [fb_button]eleftheroi-viastes-paidion-totasakiΤην είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας έρευνα της Daily Mail, καθώς πρόκειται για εκατοντάδες συλληφθέντες που γλίτωσαν τις δικαστικές αίθουσες και τις ποινές που προβλέπονται.

   

  Το ζήτημα έχει επιφέρει σημαντικό πλήγμα σε κυβερνητικό επίπεδο για τη χρήση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που προβλέπει «αμνηστεία» για όσους μετανοήσουν, με στελέχη της να αναρωτιούνται «Πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο;»

  Η χρήση του επίμαχου νομοθετικού «παραθύρου» έχει αποτελέσει διέξοδο διαφυγής που έχει επιλεχθεί σε περισσότερες από 255.000 υποθέσεις τα τελευταία τριάμισι χρόνια.


   Ενδεικτικό του νομοθετικού «κενού» που έχει δημιουργηθεί, είναι το γεγονός ότι σε 30 υποθέσεις βιασμών, από τις οποίες στις 21 εμπλέκονται ανήλικα παιδιά, έγινε χρήση του σχετικού νόμου και οι δράστες, πολλοί από τους οποίους είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω έφυγαν σαν… κύριοι από το κρατητήριο.
   Παρόμοια τύχη είχαν και 256 σεξουαλικές επιθέσεις στο Λονδίνο καθώς και ο βιασμός ηλικιωμένου ατόμου με νοητική υστέρηση στο West Midlands.

   Πηγή

   Αδιανόητο: Αφήνουν μαζικά ελεύθερους βιαστές παιδιών επειδή…

   14 Σχόλια

   1. Celinda Tepfer 5 μήνες ago
   2. Christy Krell 4 μήνες ago
   3. Abel Burrage 4 μήνες ago
   4. Daysi Rondo 3 μήνες ago
   5. survival lilly's real name 2 μήνες ago
   6. 數碼營銷綜合方案 1 μήνα ago
   7. 方便 1 μήνα ago
   8. 醫學美容 臂部 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 朗豪坊 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   10. 隆乳費用 3 εβδομάδες ago
   11. 醫學美容 體臭 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago