Ζητείται άτομο να ξεκολλάει τσίχλες!

Rate this post

Η βασίλισσα Ελισάβετ έβαλε αγγελία και θα πληρώνει ετησίως…

  [fb_button]tsixles20.428,27 ευρώ

  Πολλές φαίνεται πως είναι οι απαιτήσεις της βασίλισσας Ελισάβετ που θέλει όλα να δουλεύουν ρολόι στα Ανάκτορα του Χόλιρουντ στο Εδιμβούργο.

  Και επειδή η διαφορά φαίνεται στη λεπτομέρεια η βασίλισσα απόφασισε να βάλει αγγελία για να προσλάβει ένα άτομο που θα ξεκολλάει από τους χώρους των Ανακτόρων τις τσίχλες!

  Σύμφωνα με την αγγελία, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας ο/η ενδιαφερόμενος/η για την θέση αυτή θα αμείβεται με 20.428,27 ευρώ ετησίως για 20 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως. Όπως αναφέρεται στην αγγελία, οι υποχρεώσεις του υποψηφίου που τελικά θα επιλεγεί για τη θέση θα μοιράζονται μεταξύ των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και του Χόλιρουντ.

  «Είναι απίστευτο το ότι οι προσκεκλημένοι στα Βασιλικά Ανάκτορα αφήνουν τις τσίχλες τους. Δεν θα περίμενε κάποιος ότι ο κόσμος μασάει τσίχλα όταν τα επισκέπτεται, πολλώ δε μάλλον ότι τις κολλάει στις ανεκτίμητης αξίας αντίκες και στο παρκέ» δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» πηγή των Ανακτόρων.


   Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του υποψηφίου για τη θέση θα είναι και να αλλάζει τα σεντόνια στα κρεβάτια καθώς και να καθαρίζει τα συρτάρια και τις ντουλάπες στις βασιλικές κατοικίες. Επιπλέον, θα απασχολείται στην γκαρνταρόμπα όταν διοργανώνονται πάρτι.

   Ζητείται άτομο να ξεκολλάει τσίχλες!

   8 Σχόλια

   1. Francis Fasone 4 μήνες ago
   2. Kasey Corsoro 3 μήνες ago
   3. preppers gear uk 2 μήνες ago
   4. 醫學美容 Ultra V Lift 4D埋線 3 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 小資女 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago