Έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και σκότωσε τα 9χρονα αδέλφια του!

Rate this post

Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία στην Ιρλανδία

  [fb_button]maxairi_proklitiko.grΜια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία συνέβη την Πέμπτη στο Κορκ της Ιρλανδίας, όπου ένας 22χρονος σκότωσε τα αδελφάκια του για να πάρει εκδίκηση και μετά αυτοκτόνησε!

  Ο 22χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα εννιάχρονα δίδυμα, Tommy και Patrick O’Driscoll, στο σπίτι τους και συγκεκριμένα σε ξεχωριστά δωμάτια, ενώ το πτώμα του ίδιου βρέθηκε σε απόσταση 15χιλιομέτρων.

  Οι γονείς Thomas and Ellen O’Driscoll, είχαν κατέβει στην πόλη για ψώνια και είχαν αφήσει τον 22χρονο Jonathan να προσέχει τα υπόλοιπα πέντε παιδιά της οικογένειας.

  Τα πτώματα των άτυχων παιδιών βρέθηκαν από τα μικρότερα αδέρφια τους, ηλικίας 3 και 5 ετών αντίστοιχα.

  Μάλιστα, οι φωνές και τα κλάματα των παιδιών ξεσήκωσαν τους γείτονες που πήγαν στο σπίτι και εκείνη ακριβώς την ώρα είδαν ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μετά από μία ώρα το αυτοκίνητο βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι με το νεκρό σώμα του μεγαλύτερου αδερφού. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο 22χρονος αυτοκτόνησε.


   Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Jonathan, έμαθε την προηγούμενη μέρα ότι είναι υιοθετημένος και προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη για εκδίκηση.

   Οι αξιωματικοί που παραμένουν στο σημείο αναφέρουν ότι η περιοχή έχει σφραγιστεί και διεξάγονται έρευνες.

   Έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και σκότωσε τα 9χρονα αδέλφια του!

   9 Σχόλια

   1. Harriet Blanford 4 μήνες ago
   2. Geoffrey Rockwood 3 μήνες ago
   3. 暗瘡 3 εβδομάδες ago
   4. CO2 Laser 祛痣祛疣 3 εβδομάδες ago
   5. SCULPTRA 塑然雅 2 εβδομάδες ago
   6. 水玉 2 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 Co2激光脫癦 1 εβδομάδα ago