ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Η εμμονή της Ηλιάκη με την Καινούργιου και οι ατάκες στα meetings

3 (60%) 1 vote

Είναι δεδομένο πώς αυτές οι δυο γυναίκες όσο υπήρχε το Δέστε τους απλά συνυπήρχαν. Δεν υπήρχε καμία ουσιαστική σχέση μεταξύ τους…

  [fb_button]emmoni-tis-iliaki-me-tin-kainourgiou-totasakiΆλλωστε δεν είναι τυχαίο πώς στο τελευταίο πάρτι γενεθλίων της Μαριώς η Κατερίνα δεν ήταν πουθενά. Βλέπετε η ανάγκη τόσο της μιας αλλά και της άλλης να φανούν τις τύφλωνε.

  Σε τέτοιο βαθμό που σήμερα πλέον δεν μιλιούνται. Η κατάσταση μεταξύ των δυο πρώην συνεργάτιδων είναι εχθρική.

  Και η πλάκα είναι πως εμείς τα γράφαμε από τότε και κάποιες αδερφές και κάτι κακογαμημένες μας έκραζαν γράφοντας διάφορες παπαριές στη θάλασσα του διαδικτύου.

  Δε βαριέσαι. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι. Στο θέμα μας τώρα. Οι τελευταίες μέρες είναι μέρες συσκέψεων. Η παλιά ομάδα του «Δέστε τους» με Κούσουλα και άλλους έχει εγκατασταθεί στον Σκαϊ και παράγει ιδέες.

  Το κακό είναι πώς κάποιοι εξ αυτών έχουν αναφέρει το όνομα της Καινούργιου στις συσκέψεις με την Ηλιάκη ν΄ αντιδρά και να λέει «Δεν θέλω ν΄ ακούω το όνομα αυτής στο γραφείο. Είναι κακή ενέργεια».


   Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πώς η Μαρία έχει τρελό θέμα με την Κατερίνα. Ακόμη και τους χορηγούς που έχει καταφέρει να φέρει στον Alpha, η ξανθιά με μια τρέσα Παναγιά, για την δεύτερη εκπομπή της, η Ηλιάκη τους αποδίδει σε προσωπικές σχέσεις του συντρόφου της Καινούργιου, με επιχειρηματίες καθώς και σε επαφές που έχει η ίδια με την Σπυροπούλου που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης.

   Μιλάμε τώρα για λαίκουριά σε όλο της το μεγαλείο… Όσο για το καμαρίνι της κυράς του Σκαϊ; Ζήτησε τελικώς ν΄ αλλάξει ένα γραφείο και να γίνει καμαρίνι για την αρχοντιά της…

   Ρε που πάμε ρε… που πάμε…

   Πηγή

   ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Η εμμονή της Ηλιάκη με την Καινούργιου και οι ατάκες στα meetings

   11 Σχόλια

   1. Bo Kornegay 4 μήνες ago
   2. Shizuko Naidu 4 μήνες ago
   3. survivor iowa 2 μήνες ago
   4. 舒顏萃 1 μήνα ago
   5. 醫學美容 動態 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 再生 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容-水庫-輕食-cosmetic-wiki 2 εβδομάδες ago