Ερwτικές επαφές χωρίς προφυλάξεις με ασφάλεια; – Δείτε πώς γίνεται

Rate this post

Κι ενώ ο ρομαντισμός μπορεί να έχει πεθάνει και τα λουλούδια να προσφέρονται πλέον μόνο σε κηδείες, η «φάση» και η «αρπαχτή», συμβαίνουν… παντού γύρω μας. Παίρνοντας αυτό υπόψιν μια….

  [fb_button]profilaktiko1..startup εταιρεία από το εξωτερικό δημιούργησε έναν τρόπο ελέγχου πριν από τη διαδικασία της ερwτικής επαφής που μπορεί να αντικαταστήσει και το πρoφυλaκτικό!

  Ο λόγος για τα στιγμιαία τεστ αφροδίσιων νοσημάτων που σχεδίασε η εταιρεία Boston Μicrofluids, η οποία φαίνεται να κατακτά πολύ σύντομα το χώρο της ιατρικής γενικότερα.

  Αντί λοιπόν για τη συνηθισμένο προφuλακτικό οι πιθανοί εραστές θα χρησιμοποιούν τα τεστ αφροδίσιων νοσημάτων που κυκλοφορούν σε μέγεθος οδοντόβουρτσας και δεν σε καθυστερούν καθόλου αφού εμφανίζουν τα αποτελέσματα επί τόπου.
  Η εφαρμογή αν και απευθύνεται σε όλους είναι σίγουρο ότι θα προλάβει πολλά ατυχήματα μεταξύ νέων περιπλανώμενων στα μονοπάτια του έρwτα. Παρ” όλα αυτά για καλό και για κακό κάντε και μια ερώτηση περί αντισυλληπτικών εκείνη την ώρα, γιατί μπορεί να γλυτώσετε τους ιούς αλλά όχι από τον… υιό!!!

   Ερwτικές επαφές χωρίς προφuλάξεις με ασφάλεια; – Δείτε πώς γίνεται

   12 Σχόλια

   1. Cheryl Baltazar 4 μήνες ago
   2. Shila Rohan 4 μήνες ago
   3. SCULPTRA 塑然雅 1 μήνα ago
   4. 杏仁酸換膚 1 μήνα ago
   5. 姊妹 1 μήνα ago
   6. Football Solutions Efthymis Koulouris 2 εβδομάδες ago