Οι επιθυμίες ενός 9χρονου πριν χάσει οριστικά το φως του

Rate this post

  [fb_button]
  9xronos_284817731Ο εννιάχρονος Ben Pierce από το Ντέντον του Τέξας πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του αμφιβληστροειδούς…
  η οποία θα τον οδηγήσει σε σταδιακή τύφλωση – Ο μικρός πριν χάσει το φως του έχει εκφράσει την επιθυμία να δει κάποια πράγματα.

  Ο μικρός Ben Pierce από το Τέξας είναι εννέα ετών και γεννήθηκε πρόωρα, 17 εβδομάδες νωρίτερα, γεγονός που του δημιούργησε μια σπάνια ασθένεια στον αμφιβληστροειδή χιτώνα, εξαιτίας της οποίας πρόκειται να χάσει σταδιακά το φως του.

  Σύμφωνα με την μητέρα του εννιάχρονου, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Houston Chronicle, οι γιατροί έχουν εξηγήσει στο παιδί ότι πρόκειται να χάνει σταδιακά την όρασή του σε βάθος δεκαετίας, μέχρι που θα τυφλωθεί εντελώς. Η Heidi Pierce ανέφερε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Kit, ρώτησαν τον γιο τους τι θα ήθελε να δει από τον κόσμο, προτού χάσει οριστικά το φως του και ο μικρός έδωσε στους γονείς του μια λίστα με τις επιθυμίες του.

  Το Γκραν Κάνυον, οι εγκαταστάσεις της NASA, η Νέα Υόρκη, το Σινικό Τείχος στην Κίνα, η Καπέλα Σιξτίνα στην Ιταλία, η Disneyland, μια κιμωλία κάτω από το μικροσκόπιο, τροπικά ψάρια, ένα αγρόκτημα με κοτόπουλα και αγελάδες και μια επίσκεψη σε φούρνο για να δει πώς γίνονται τα κρουασάν, είναι τα πρώτα πράγματα στη λίστα του μικρού Ben. Η μητέρα του, που έχει άλλα πέντε παιδιά, δηλώνει ότι δεν είναι δυνατόν για την οικογένεια να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες του Ben, αλλά θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη όσες από αυτές μπορούν.


   Ήδη ο εννιάχρονος ταξίδεψε με τους δικούς του στη Νέα Υόρκη, κάνοντας πραγματικότητα μία επιθυμία από την λίστα του.[fb_button]

   Οι επιθυμίες ενός 9χρονου πριν χάσει οριστικά το φως του

   14 Σχόλια

   1. Billye Kortz 4 μήνες ago
   2. Steven Lacio 4 μήνες ago
   3. Gail Ferrett 3 μήνες ago
   4. survival frog lighter 2 μήνες ago
   5. 分析 1 μήνα ago
   6. 醫學美容 龍眼亮金 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 缓解疲勞 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 重組 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   9. 醫學美容 燕麥奶 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago