Σοκ: Εθαψαν ζωντανή 45χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Rate this post

Η άτυχη γυναίκα…

[fb_button]Σοκ Εθαψαν ζωντανή 45χρονη στη Θεσσαλονίκη!…ξύπνησε από το κώμα, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο – Λίγη ώρα μετά την κηδεία της περαστικοί άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης – Οταν έφτασαν οι αρχές ήταν ήδη αργά…


  Μία μακάβρια υπόθεση ερευνούν από το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με καταγγελίες μία 45χρονη γυναίκα θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας!

  Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από… ασφυξία (!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!

  Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως επιβεβαίωσε απόψε και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

  Αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης!

  Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το κώμα, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο!


   Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

   Σοκ: Εθαψαν ζωντανή 45χρονη στη Θεσσαλονίκη!

   3 Σχόλια

   1. Jeannetta Sandefur 1 μήνα ago
   2. Will Claburn 1 μήνα ago
   3. minuteman library catalogue 1 ημέρα ago