Όσα δεν ξέρατε για το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου κόλπου

Rate this post

Η γυναικεία ικανοποίηση στο σeξ είναι για πολλούς άντρες ένα πραγματικό μυστήριο. Αλλά ακόμα και για πολλές γυναίκες, ο oργασμός δεν είναι απλή υπόθεση.

  [fb_button]to-pio-euaisthito-shmeio-kolpou_Ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτόν να παίζει ένα συγκεκριμένο σημείο στον γυναικείο κόλπo, η κλειτoρίδα. Ανατομικά τουλάχιστον, αφού, ψυχολογικά οι ειδικοί εκτιμούν ότι τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η νοητική ερwτική διέγερση της γυναίκας.

  Όσον αφορά πάντως την κλεiτορίδα και τη σημασία στην σeξουαλική επαφή, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες δεν γνωρίζουν.

  Δείτε ποια είναι αυτά:

  Είναι πρακτικά ένα «κέντρο σeξουαλικής ευαισθησίας»

  Η κλeιτορίδα έχει περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις, τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο σημείο του γυναικείου κορμιού. Ακόμα και το ανδρικό πeος, έχει 4.000 νευρικές απολήξεις.

  Έχει κοινά χαρακτηριστικά με το πeος

  Η κλeιτορίδα μπορεί να μην έχει το σχήμα του πeους, αλλά έχει κοινά χαρακτηριστικά με αυτό, επειδή έχει βάλανο, έχει ένα μικρό κομμάτι δέρματος που την καλύπτει και έχει ακόμα και ένα κεντρικό στέλεχος που είναι λίγο πιο σκληρό από τον ιστό που το καλύπτει. Και φυσικά, μην ξεχνάτε ότι διογκώνεται όταν ερεθίζεται.

  Έχει μία και μόνο δουλειά

  Η κλeιτορίδα υπάρχει για έναν και μόνο σκοπό και αυτός είναι για την ικανοποίηση της γυναίκας. Είναι το μοναδικό μέρος του γυναικείου σώματος που εξυπηρετεί μόνο τον σκοπό της σeξουαλικής ευχαρίστησης.

  Το μέγεθος μετράει

  Ναι, εκτός από το… ανδρικό πέος, το μέγεθος μετράει και για την γυναικεία κλeιτορίδα. Το μέγεθος και η απόσταση που έχει η κλeιτορίδα από τον κόλπο, επηρεάζει την σeξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sεxual Medicine έδειξε ότι μεταξύ 30 γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή, σε εκείνες που είχαν δυσκολία να φτάσουν σε oργασμό (συνολικά οι 10 από τις 30) η κλeιτορίδα τους ήταν πιο απομακρυσμένη από την είσοδο του κόλπου.

  Είναι μεγαλύτερη από ό,τι νομίζετε

  Η κλeιτορίδα δεν είναι απλά ένα μικροσκοπικό σημείο, ένα «κουμπί», και τίποτα άλλο. Κάτω από την επιφάνεια, η κλeιτορίδα έχει ένα διχαλωτό σχήμα με το κάθε άκρο να έχει μήκος περίπου 7 εκατοστά προς τον κόλπο και συνδέεται με το… διαβόητο σημείο G της γυναίκας.


   Έχει ένα «όριο» ερεθισμού και ικανοποίησης

   Είναι ένα τόσο ευαίσθητο όργανο, ώστε είναι δυνατόν να ερεθιστεί περισσότερο από όσο αντέχει η γυναίκα. Τότε, αντί να προσφέρει αισθήματα ικανοποίησης και ευχαρίστησης, προσφέρει αισθήματα πόνου και δυσφορίας.

   Όσα δεν ξέρατε για το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου κόλπου

   10 Σχόλια

   1. stelios 4 έτη ago
   2. Cletus Lamanna 4 μήνες ago
   3. Willian Salee 3 μήνες ago
   4. 醫學美容 按摩 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 極速 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 賦活 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 莎莎 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容-細嫩-現貨-cosmetic-wiki 2 εβδομάδες ago