Έβαλε κάμερα στο στήθος της και δείτε τα αποτελέσματα

Rate this post

Πόσες φορές έχετε παρατηρήσει οι γυναίκες κάποιον να «καρφώνει» το βλέμμα του στο στήθος σας; Και πόσες φορές εσείς οι άνδρες έχετε χαζέψει χωρίς …

[fb_button]58675687876…να το καταλάβετε; Ένα πείραμα είναι ικανό για να δώσει απαντήσεις και το μόνο που χρειάζεται είναι μία κρυφή κάμερα στο σουτιέν.


  Το πείραμα έγινε στο Λονδίνο και οι αντιδράσεις που κατέγραψε η κάμερα, που τοποθετήθηκε στο σουτιέν μιας εθελόντριας, είναι απίστευτες! Κάποιοι άνδρες κοιτούσαν με… τακτ, άλλοι «καρφώνονταν» χωρίς να τους απασχολεί οι λέξη αδιακρισία. Πάντως το γεγονός είναι ότι οι άνδρες δεν είναι οι μόνοι που κοιτάζουν αλλά και οι γυναίκες βλέπουν το στήθος των άλλων γυναικών.

  Μόνο σε μια μέρα, 36 άτομα έπεσαν στην… παγίδα της εθελόντριας. Άλλοι το θαύμασαν, άλλοι απλώς το κοίταξαν και άλλες (γιατί πάντα οι γυναίκες είναι πιο επικριτικές) κοιτούσαν με βλέμμα αποδοκιμασίας.

  Η κοπέλα που έβαλε την κρυφή κάμερα στο στήθος της κυκλοφορούσε στους δρόμους του Λονδίνου με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή ζακέτα. Οι πιο αστείες στιγμές του βίντεο όταν ένας πιτσιρίκος καρφώνει το βλέμμα του στο στήθος της κοπέλας κι άλλη μια όταν… θαυμαστής είναι ένας πανέμορφος σκυλάκος.

   [fb_button]

   Έβαλε κάμερα στο στήθος της και δείτε τα αποτελέσματα

   9 Σχόλια

   1. Gretta Ruhland 4 μήνες ago
   2. Fidela Zuchowski 4 μήνες ago
   3. circa survive the amulet 2 μήνες ago
   4. 頸紋 4 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 Laser facial 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 捲髮器 cosmetic.wiki 2 εβδομάδες ago