Φλερτ: Τα λάθη που κάνουν οι άντρες όταν φλερτάρουν μια γυναίκα

Rate this post

Διαβάστε για τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο φλερτ.

  [fb_button]flert-flirt-totasakiΈχεις σκεφτεί, αν είσαι άντρας, ότι η αποτυχία ενός φλερτ προς μια γυναίκα, μπορεί να είναι δικό σου λάθος;

  Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου (dimitrav@joymedia.gr)

  To να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να την φλερτάρεις έχει συχνά τη δυσκολία του, ιδίως αν αυτή είναι ή το «παίζει» δύσκολη. Ας πούμε ότι τα κατάφερες και έφτασες ως εκεί, στο σημείο που είστε πλέον τετ-α-τετ και πρέπει να την πείσεις να βγει μαζί σου ραντεβού. Για να μην καταλήξεις να… κλαις τον κόπο σου (και τα ποτά που πλήρωσες), έχε στο νου σου τα εξής:

  Στο φλερτ δεν χρειάζεται να προσπαθείς διαρκώς να της αποδείξεις πόσο υπέροχος είσαι! Θα το καταλάβει μόνη της (αν όντως είσαι).
  Μην την ζαλίζεις με το πόσο υπέροχη είναι η ίδια! Εντάξει, η γυναικεία φύση είναι ματαιόδοξη και οι γυναίκες κολακεύονται εύκολα, αλλά κουράζονται κιόλας με τα πολλά κομπλιμέντα.
  Μην κάνεις φλερτ ενώ έχεις πιει. Πρώτον, θα μυρίζεις, δεύτερον δεν θα είσαι ο εαυτός του και τρίτον μπορεί να πεις πράγματα που δεν εννοείς.


   Μην μιλάς συνέχεια στη φίλη της! Πολλοί άντρες, προφανώς επειδή νιώθουν νευρικοί, επικεντρώνονται στο λάθος πρόσωπο. Έτσι, όμως θα της δώσει την εντύπωση ότι κάνεις φλερτ στη φίλη της.
   Μην γίνεσαι πολύ διαχυτικός! Αγκαλίτσες, αγγίγματα και… επίδοξα φιλάκια κράτα τα για κάποια άλλη στιγμή. Θα την κάνεις πιθανότατα να νιώσει άβολα, ίσως και άσχημα. Κράτα απόσταση και άσε τη γυναίκα να κάνει πρώτη το ένα βήμα πιο κοντά.
   Μην θεωρείς δεδομένο ότι η κοπέλα που κάνεις φλερτ είναι ελεύθερη. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι φιλική και να σε καλοδεχτεί την παρέα της δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι διαθέσιμη. Πολλές φορές, μάλιστα, μπορεί να πετύχεις εκείνη την περίπτωση της γυναίκας που απλά θέλει να κάνει φλερτ και τίποτα περισσότερο. Οπότε, ανάλογα με το ποια είναι η δική σου επιθυμία, φρόντισε μέσα στην κουβέντα σας να ξεκαθαρίσεις κάπως το τοπίο.
   Μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου! Το να μην απευθύνεις καμία ερώτηση στην κοπέλα που έχεις απέναντί σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την ξενερώσεις.
   Μην το παίζεις άνετος και cool άμα δεν είσαι! Αργά ή γρήγορα, θα αποκαλυφθούν οι αδυναμίες σου.
   Μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα! Γιατί α. δεν τα ξέρεις, β. οι «ξερόλες» δεν άρεσαν ποτέ σε κανέναν!

   Πηγή

   Φλερτ: Τα λάθη που κάνουν οι άντρες όταν φλερτάρουν μια γυναίκα

   2 Σχόλια

   1. Jean Stalberger 1 εβδομάδα ago
   2. Barney Piland 9 ώρες ago