Γευστική αποκάλυψη: Γαρίδες κοκκινιστές, με ούζο

Rate this post

Κοκκινιστές γαρίδες μαγειρεμένες με φρέσκια ντομάτα συνοδεύονται με ούζο και απογειώνουν τις έξι αισθήσεις!

[fb_button]puttanesca-shrimp-570.jpg-600x600

    Υλικά

    500 γραμμ. γαρίδες
    1 κρεμμύδι (ξερό) ψιλοκομμένο
    3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
    70 ml. ούζο
    Αλάτι & πιπέρι
    1 κουταλάκι ζάχαρη
    Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
    Φέτα
    Ελαιόλαδο

    Διαδικασία

    Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το σκόρδο, την πιπεριά και το κρεμμύδι. Έπειτα και τις γαρίδες.
    Όταν πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές, σβήνουμε με το ούζο.
    Ρίχνουμε τη ντομάτα με τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Μόλις τελειώσει ρίχνουμε τη φέτα και το μαϊντανό και σερβίρουμε.

      Γευστική αποκάλυψη: Γαρίδες κοκκινιστές, με ούζο