Δεν πρόκειται να ξαναφάς hot dog αν δεις αυτό το απίστευτο video… [video]

Rate this post

Μια κυριολεκτικά πολτοποιημένη μάζα από…

[fb_button]dq-sides-hotdog..απομεινάρια κρέατος που αλέθονται με νερό μέχρι να γίνουν κρέμα και να προστεθεί σιρόπι από καλαμπόκι. Πεινάει κανείς;

Το hot dog ίναι μια σταθερή αξία στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τις συναυλίες και το σινεμά και μια αγαπημένη νόστιμη εύκολη λύση φαγητού. Μολονότι το “νόστιμη” προκύπτει μόνο αφού το τιγκάρεις με κέτσαπ, μουστάρδες και ό,τι άλλο γιατί από μόνο του δεν φτουράει. Ειδικά αν δεις τη διαδικασία παραγωγής του όπως την κατέγραψε σε εργοστάσιο παραγωγής hot dog ένα ντοκιμαντέρ του Discovery Channel από τη σειρά “Πως Φτιαχνεται”.

  Σίγουρα δεν περίμενες πως το hot dog φτιάχνεται από εκλεκτά κομμάτια κρέατος, κάτι που ισχύει και για τα χάμπουργκερ των fast food. Φτιάχνεται από τα τελευταία κυριολεκτικά απομεινάρια χοιρινού και βοδινού κρέατος των σφαγείων. Tα οποία στην πρώτη φάση μετατρέπονται σε (κάτι που μοιάζει με) κιμά. Στη συνέχεια στο μίγμα προστίθενται για τη γεύση επεξεργασμένα απομεινάρια κότας που μοιάζουν κυριολεκτικά με πηλό, μαζί με άμυλο, αλάτι και χημικά αρωματικά.

  Αυτή είναι μόνο η αρχή της αηδίας εφ’ όσον στον πολτό προστίθεται νερό και το μείγμα μετατρέπεται σε κάτι που μοιάζει με λάσπη ή με παγωτό από κρέας. Το επόμενο συστατικό είναι σιρόπι καλαμποκιού για να δώσει έναν τόνο γλυκύτητας πριν όλος αυτός ο πουρές μετατραπεί ακόμα πιο αηδιαστικά σε κάτι σαν γαλάκτωμα. Αμέσως μετά έχουμε την αφαίρεση του αέρα από τη χλαπάτσα πριν όλη αυτή η ομορφιά τοποθετηθεί σε φόρμες προκειμένου να πάρει το σχήμα του λουκάνικου.

  Πριν μπουν στο φούρνο, τα hot dog ψεκάζονται ξανά με χημικό ενισχυτικό καπνιστής γεύσης και με μια γενναία δόση αλατισμένου νερού. Et voila. Σε μια βιομηχανική διαδικασία που μεσα σε μία μόνο εργοστασιακή βάρδια, παράγει 2,5 εκατομμύρια hot dog δίνοντας άλλο νόημα στην έννοια μαζική παραγωγή. Να σας το τυλίξουμε ή θα το πάρετε στο χέρι;

  Δείτε το video και σκεφτείτε αν ξαναφάτε hot dog!

   Δεν πρόκειται να ξαναφάς hot dog αν δεις αυτό το απίστευτο video…

   15 Σχόλια

   1. Erin Trapasso 4 μήνες ago
   2. Maynard Tatters 4 μήνες ago
   3. Lise Albertini 3 μήνες ago
   4. preppers gear list 2 μήνες ago
   5. minecraft 1 μήνα ago
   6. minecraft 1 μήνα ago
   7. minecraft 1 μήνα ago
   8. minecraft 1 μήνα ago
   9. minecraft 1 μήνα ago
   10. 朱古力代餐 4 εβδομάδες ago
   11. Teosyal® Redensity II 熊猫針 4 εβδομάδες ago
   12. 醫學美容 唇膏筆 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   13. 醫學美容 歐洲代購 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago