ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO: Η αγάπη ξεπέρνα τις διαφορές των λαών και την αναπηρία…[video]

Rate this post

Του Βογιατζή Ηλία
Το μεγαλείο ψυχής δε χρειάζεται χρήματα, παπούτσια ή άλλα υλικά αγαθά, χρειάζεται αγάπη για το συνάνθρωπο…

  [fb_button]i-agapi-kseperna-tis-diafores-totasakiΑυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μια ομάδα από το Ξυλόκαστρο, που δημιούργησε ένα βίντεο με τον τίτλο: Το πιο θλιβερό βίντεο της Ελλάδας!

  Παρά τον τίτλο, μη σας προκαταβάλει αρνητικά. Είναι μια ελληνική ερασιτεχνική προσπάθεια για να δείξει σε όλο το κόσμο, πως η αγάπη ξεπέρνα τις διαφορές των λαών και την αναπηρία!

  Ο Χανς από τη Γερμάνια, επισκέπτεται την Ελλάδα μαζί με τους γονείς του. Βρίσκονται σε ένα υψηλό σημείο με ένα εκκλησάκι, για να θαυμάσουν την ελληνική ομορφιά του τοπίου. Εκεί γνωρίζεται με ένα φτωχό ελληνόπουλο και παρά το γεγονός ότι κανείς δε μιλά τη γλώσσα του άλλου, δημιουργείται μια φιλική επαφή και βιώνει για λίγο την Ελληνική φιλοξενία!

  Πριν λίγο καιρό είχα γράψει ένα άρθρο για το βίντεο My shoes και πως θα ήταν εάν πραγματικά μπαίναμε στα παπούτσια κάποιου άλλου.

  Μια παρόμοια εκδοχή θα έλεγα πως είναι αυτό το βίντεο, με τη διαφορά πως αναδεικνύει το πόσο φιλόξενος λαός είμαστε οι Έλληνες, ακόμα και όταν μας λείπουν τα βασικά αγαθά. Παρά την κρίση, καλό θα ήταν να μη ξεχνάμε τις ρίζες μας και το ποιοι είμαστε ως λαός. Και το πνεύμα αυτό, είναι δική μας ευθύνη να το μεταλαμπαδεύσουμε και στους άλλους λαούς!

  Πηγή


   ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO: Η αγάπη ξεπέρνα τις διαφορές των λαών και την αναπηρία…

   11 Σχόλια

   1. Cleo Lamonte 4 μήνες ago
   2. Michael Valenstein 3 μήνες ago
   3. 醫學美容 合資格 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 光萃 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 消脂 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 智慧 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   7. 除黑頭 4 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 旅行 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago