Η νύφη ήταν αγόρι και ο γαμπρός κορίτσι (Εικόνες)

Rate this post

Η νύφη ήταν αγόρι και ο γαμπρός κορίτσι_Ο απόλυτος έρωτας ενός ζευγαριού τρανσέξουαλ και η λεκτική κακοποίηση που δέχεται

Για όσους βλέπουν το συγκεκριμένο ζευγάρι για πρώτη φορά, δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά. Αλλά η αλήθεια είναι άλλη.

Η όμορφη νύφη Jamie Eagle γεννήθηκε αγόρι και ο 26χρονος γαμπρός Louis Davies, κορίτσι. Ο γάμος τους το καλοκαίρι είχε όλα εκείνα που κάθε ζευγάρι ονειρεύεται: λαμπερό νυφικό, συγκινητικούς όρκους, γαμήλια τούρτα, καλεσμένους και μια φαντασμαγορική δεξίωση.


  wedd02

  Η συχνά σκληροτράχηλη διαδρομή τους από την αλλαγή φύλου, μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ «Our Gender Swap Wedding».

  Μέσα από τα καρέ του φιλμ, οι θεατές βλέπουν την αγωνιώδη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης στήθους του Louis, τα ρατσιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Jamie αλλά και όλα τα στάδια της προετοιμασίας του γάμου τους.

  wedd03

  «Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πώς είναι οι ζωές μας, έτσι ώστε όταν έρθουν αντιμέτωποι με θέματα που αφορούν τους τραβεστί, να είναι πληροφορημένοι», λέει ο 26χρονος.

  wedd01


   Δυστυχώς, όπως κάθε «διαφορετικό» ζευγάρι έτσι και εκείνοι ταλαιπωρήθηκαν από λεκτική κακοποίηση: η 21χρονη σήμερα Jamie εξαιτίας των όσων υπέστη από τα μέλη της μικρής κοινότητας στην οποία μεγάλωσε, στο Μπράιντεντ στην Ουαλία, πλέον ζει με αντικαταθλιπτικά. «Αλλά ποτέ δε μετανιώσαμε γιατί αποτελέσαμε και αποτελούμε έμπνευση για πολλούς», λέει ο 26χρονος.

   Η νύφη ήταν αγόρι και ο γαμπρός κορίτσι (Εικόνες)

   17 Σχόλια

   1. Scotty Alvis 11 μήνες ago
   2. Hilton Gard 10 μήνες ago
   3. Irvin Callaham 10 μήνες ago
   4. emergency landing lax 9 μήνες ago
   5. 美膚海藻 8 μήνες ago
   6. DR CYJ 髮胜肽健髮療程 8 μήνες ago
   7. 明亮 7 μήνες ago
   8. a fantastic read 6 μήνες ago
   9. other 2 μήνες ago