Η υγεία των Ελλήνων στα χέρια των Ισραηλινών

Rate this post

Η… επέλαση των «βαρβάρων» στο χώρο της δημόσιας υγείας, στην Ελλάδα του ΔΝΤ συνεχίζεται.

[fb_button]ygeia ellinonAποκαλύπτουμε το «βρώμικο» σχέδιο των ισραηλινών που με τη… μάσκα της εθελοντικής προσφοράς και των δωρεών του ιδρύματος Sheba, ετοιμάζονται να μεταφέρουν στο Τελ Αβίβ τα περιστατικά που αφορούν στην αντιμετώπιση του καρκίνου που χτυπά τα ελληνόπουλα.
Με την ελληνική κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, σε ρόλο… θεατή και όχι μόνο, καθώς όλα δείχνουν ότι και σε αυτό το «κόλπο» που θα παρουσιαστεί ως… προσφορά στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό από τους «φίλους» Ισραηλινούς, υποστηρίζεται από υψηλά κλιμάκια στην κυβερνητική ιεραρχία, όχι όμως από τον σημερινό υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο οποίος λόγω πολιτικού παρελθόντος, κρίνεται ως ανεπιθύμητος από τον Σάμπυ Μιωνή και την παρέα του.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…


  Ως απεσταλμένος του Ισραήλ στην Ελλάδα για νέες συμφωνίες επί των ιατροφαρμακευτικών θεμάτων και νοσοκομειακής περίθαλψης έρχεται ο Ζέεβ Ρότσταϊν. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατέκτησε τη Μέση Ανατολή με τη δημιουργία του πιο διάσημου ιατρικού ιδρύματος στο Τελ Αβίβ.
  Ο λόγος για το ιατρικό ίδρυμα Sheba, το οποίο έχει κερδίσει ως τώρα συνεργασίες με άλλες χώρες παίρνοντας όλα τα περιστατικά που αφορούν γενική ιατρική, αλλά κυρίως στον παιδικό καρκίνο.
  Πλέον, φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε το Sheba να απλώσει τα… δίχτυα του και στην Ελλάδα της κρίσης, που έτσι κι αλλιώς το Ισραήλ έχει ρίξει πάνω της όλο του το ενδιαφέρον, με την υποστήριξη των Γερμανών και της Μέρκελ, κυρίως όμως τον «εναγκαλισμό» της ελληνικής κυβέρνησης.
  Και αφού οι Ισραηλινοί επεδίωξαν και εξακολουθούν να επιδιώκουν την… άλωση της αγοράς φαρμάκου στην Ελλάδα, πιέζοντας για χρήση εισαγόμενων γενοσήμων και προσπαθώντας από καιρό να κλείσουν συμφωνίες σε κυβερνητικό επίπεδο για τον έλεγχό της, τώρα επιχειρούν να κάνουν το επόμενο βήμα και να υπογράψουν συμφωνίες για να πάρουν και περιστατικά από τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας, ζητώντας ενίσχυση πρώτα από τα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.
  Ο πρόεδρος τoυ Sheba και γνωστός καρδιολόγος Ζέεβ Ρότσταϊν είναι το νούμερο ένα στο κομμάτι της διοίκησης στην Υγεία για το Ισραήλ με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του σε σύναψη συμφωνιών με άλλες χώρες. Αυτό, τον καθιστά ως έναν συνομιλητή κύρους για την ελληνική πλευρά.
  Όμως ο ερχομός του στην Ελλάδα δεν είναι τυχαίος. Καλά πληροφορημένες πηγές τόνισαν στο newsbomb.gr ότι αυτή η επίσκεψη προετοιμάζεται καιρό και είναι αρκετοί οι κυβερνητικοί παράγοντες που του έστρωσαν το χαλί.
  Ως επίσημη αιτιολογία της επίσκεψης Ρότσταϊν εμφανίζεται στο προσκήνιο η σύναψη συμφωνιών με τα ιδιωτικά κέντρα της χώρας. Και μέσω αυτών, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας υπολειτουργούν, το έδαφος είναι πρόσφορο για να εργαστεί κανείς και να αποκτήσει πρόσβαση στην ουσία της δουλειάς, δηλαδή το πελατολόγιό τους.
  Η δραστηριότητα του Ρότσταϊν επί ελληνικού εδάφους ξεκινά με τα επαγγελματικά ραντεβού των ισχυρών της ιδιωτικής υγείας με πρώτο και καλύτερο τον κ. Αποστολόπουλο του Ιατρικού Κέντρου με τον οποίο ούτως ή άλλως συνεργάζεται σε διάφορα περιστατικά που αφορούν το Sheba.
  Το επόμενο ραντεβού του θα γίνει με τα στελέχη του νοσοκομείου Υγεία.
  Κατά τη διάρκεια των σχεδιασμών αυτών, το newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στην ατζέντα των ραντεβού ήταν και το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» για το οποίο όμως η διάθεση και η πρόθεση ναυάγησε λόγω της προβληματικής διαχείρισης του νοσοκομείου και του σκανδάλου που ξέσπασε γύρω από το όνομά του.
  Τώρα όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Ντυνάν ξαναμπήκε στην ατζέντα των συζητήσεων της συνεργασίας με το Sheba και αυτό είναι κάτι που θα διαχειριστούν οι νέοι ιδιοκτήτες του νοσοκομείου, μετά το ξεπούλημά του στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε. στην οποία πέρασε μέσω πλειστηριασμού και φωτογραφικής διάταξης της ελληνικής κυβέρνησης.
  Ο Ζέεβ Ρότσταϊν έχει κλείσει και ένα πολύ σπουδαίο ραντεβού με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το θέμα των παιδιατρικών ογκολογικών περιστατικών, καθώς το Sheba ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα και είναι ένα από τα σπουδαιότερα θέματα που απασχολεί το συμβούλιό του.
  Η πρόταση που θα γίνει συνολικά για το θέμα των ογκολογικών περιστατικών θα έχει να κάνει με την μεταφορά του ασθενούς και της οικογένειάς του στο Ισραήλ, την όλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επεμβάσεις, παρακολούθηση από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και επανέλεγχο των περιστατικών.
  Εύκολα γίνεται κατανοητό ότι σε περίπτωση που προκύψει μια τέτοια συμφωνία, περιστατικά που ταξίδευαν μέχρι την Αθήνα θα ταξιδεύουν πλέον στο Ισραήλ, με την οικονομική υποστήριξη του ελληνικού κράτους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προοπτικά τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία θα πληρώνουν όχι το ελληνικό δημόσιο για παροχές υγείας, αλλά το ισραηλινό κράτος. Ακόμη και οι ίδιοι Έλληνες φορολογούμενοι στο ποσοστό που τους αναλογεί θα πληρώνουν το ισραηλινό κράτος.

  Η προώθηση αυτής της συνεργασίας του Sheba με νοσοκομεία της Ελλάδας κρύβει και μια «δωρεά» ενός από τους πλέον γνωστούς εβραίους στην Ελλάδα και το Ισραήλ, του Σάμπυ Μιωνή. Είναι αυτός που, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, φρόντισε αυτή η συνεργασία να γίνει κάτω από τη δική του στήριξη ώστε τα περιστατικά που θα πάρει το Ισραήλ, από την Ελλάδα να τιμολογούνται όσο και τα ντόπια περιστατικά και όχι όπως τα ξενόφερτα που σαφώς είναι ακριβότερα.

  Ο Ισραηλινός καρδιολόγος, Ζέεβ Ρότσταϊν, θα δώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτι για το οποίο φρόντισε ο καθηγητής νευροραδιολογίας και διευθυντής του Mediteraneo, Νίκος Τσαμόπουλος. Θα αναλύσει τακτικές και ιατρικά προγράμματα σε ιατρούς και φοιτητές που ακολουθεί το Ισραήλ και το νοσοκομείο Sheba.

  Είναι σαφές, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται για μια τυχαία επίσκεψη, αλλά για ένα οργανωμένο σχέδιο των Ισραηλινών, να πατήσουν για τα καλό και τα δύο «πόδια» τους στο ελληνικό σύστημα υγείας.
  Το ολέθριο σχέδιο των μνημονιακών κυβερνήσεων βρίσκεται πλέον στο τελικό του στάδιο, ως προς την υλοποίηση. Αφού διέλυσαν τα πάντα, μειώνοντας τα κονδύλια για τη δημόσια υγεία, κατ’ εντολών της Γερμανίας και των δανειστών, με την… προθυμία των Λοβέρδου – Γεωργιάδη, τώρα πια ήρθε η ώρα να παρουσιάσουν ως «σωτήρες» τους Ισραηλινούς και σε λίγο καιρό και τους Γερμανούς που προετοιμάζουν τη δική τους επέλαση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας (σ.σ. ιδιωτικού τομέα).

  Η επίσκεψη του Ρότσταϊν έχει στόχο επίσης να προετοιμάσει το έδαφος για τη συνεργασία των δύο χωρών, Ελλάδας και Ισραήλ, σε ερευνητικά και καινοτόμα προγράμματα στην επιδημιολογία και τον καρκίνο. Αυτός θα είναι και ο δούρειος ίππος μέσω του οποίου θα μπορούν ως συνέχεια των ερευνητικών προγραμμάτων να κερδίζουν σχετικά περιστατικά…
  Τα ραντεβού έχουν τη σφραγίδα και τη φροντίδα των αξιωματούχων του Ισραήλ.
  Σε αυτή τη φάση, όμως, έχει αποφευχθεί η επίσημη (τουλάχιστον) συνεργασία, με τον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, διότι δεν είναι καθόλου αρεστός στους διπλωμάτες του Ισραήλ εξαιτίας της ως τώρα πορείας του αλλά το κυριότερο είναι ότι θανάσιμος εχθρός του είναι ο ίδιος ο Σάμπυ Μιωνής κάτι το οποίο είναι γνωστό από τότε που ο Βορίδης παρέμεινε στην κυβέρνηση μετά την αποχώρηση του ΛΑΟΣ.
  Ο Σάμπυ Μιωνής είχε κάνει εκτεταμένες αναφορές στο πρόσωπο του Βορίδη ακόμη και μέσω αρθρογραφίας, ονομάζοντάς τον αρχηγό ναζιστικών ομάδων και εχθρό των εβραίων. Είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση μάλιστα για την απορρόφηση των Γεωργιάδη και Βορίδη στους κόλπους της.
  Αυτό βέβαια δεν έχει πτοήσει το Ισραήλ για τις συμφωνίες που θέλει να κάνει με την Ελλάδα αφού έχει τη δυνατότητα να παρακάμπτει τα πρόσωπα αυτά και να κλείνει απευθείας συμφωνίες με κεφάλια της κυβέρνησης.
  Δεν είναι τυχαίο που σε πολλά σπουδαία ραντεβού για την υγεία ανάμεσα στις δύο χώρες δεν ήταν ποτέ κανείς από τους δύο (Γεωργιάδης, Βορίδης) αλλά τις συζητήσεις και τις συμφωνίες προχωρούσαν άλλα κυβερνητικά στελέχη και όχι πάντα επίσημα.
  Όσον αφορά το μέλλον οι οδηγίες που έχει πάρει η νέα πρέσβης που τοποθετήθηκε στην πρεσβεία στην Αθήνα, είναι να προωθηθούν και να ολοκληρωθούν πάραυτα ραντεβού και συνεργασίες για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μεταφορά τεχνογνωσίας ανάμεσα σε στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης και του Ισραήλ.

  Το μεγάλο κέρδος του να πάρει το Ισραήλ τα ογκολογικά περιστατικά της Ελλάδας σημαίνει ότι κρατικό χρήμα ασφαλιστικών ταμείων, ιδιωτικές ασφάλειες κλπ. θα πηγαίνουν εκεί. Το Sheba είναι και ερευνητικό κέντρο και όλα του τα περιστατικά θα είναι σίγουρα ένα συν στο επιστημονικό του κέρδος όσον αφορά στην έρευνα.

  Παράλληλα θα δουλέψουν και το κομμάτι του ιατρικού τουρισμού για το συμφέρον τους. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ο τουρισμός που θα προέρχεται από ιατρικά περιστατικά. Όμως με ένα καλό προηγούμενο θα βάλουν το πόδι τους και σε άλλους τομείς. Άλλωστε η μια συμφωνία φέρνει την άλλη και η ελληνική κυβέρνηση –υποτίθεται- οφείλει να προστατεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων ασθενών και να φροντίζει ώστε οι παροχές υγείας εντός της Ελλάδας να είναι αντάξιες εκείνων που προσφέρει το Sheba και το κάθε αντίστοιχο ξένο νοσοκομείο.
  Το newsbomb.gr φέρνει στο φως κατ’ αποκλειστικότητα όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης Ρότσταϊν.

  Στην υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει αναταραχή στα… ύδατα και η εμπλοκή του Σάμπυ Μιωνή, καθώς το δικό του παρελθόν στην Ελλάδα είναι γνωστό, με τον ίδιο –βέβαια- να προσπαθεί να αντικρούσει πολλά από όσα του καταλογίζονται, δίχως επιτυχία.
  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σάμπυ Μιωνής προέρχεται από τη διάσημη οικογένεια των Μιωνή με μέλη που δολοφονήθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Καρδιακός φίλος του Παπασταύρου, που είναι σύμβουλος και δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά..
  Το όνομά του ενεπλάκη στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά για το θέμα αυτό έγινε μεγάλη προσπάθεια για να πειστεί η κοινή γνώμη ότι επρόκειτο για συνωνυμία.
  Τότε μάλιστα σε έλεγχο του ΣΔΟΕ στα γραφεία της εταιρίας του στην Αθήνα, μετά από επώνυμη τραπεζική καταγγελία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κυκλοφόρησε και η πληροφορία ότι βρέθηκε το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου στο χρηματιστηριακό πελατολόγιό του.
  Ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά. Κι ενώ η καταγγελία προερχόταν από γνωστό τραπεζικό ίδρυμα, η υπόθεση έκλεισε με ένα μικρό λογιστικό πρόστιμο.
  Ως γόνος διάσημης εβραϊκής οικογένειας σε όλες τις συμφωνίες και συνεργασίες που έκλεισε η Ελλάδα με το Ισραήλ βοήθησε αποτελεσματικά.


   Από το 2006 ζει μόνιμα στο Ισραήλ λίγο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του.
   Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί αμέσως μετά το σκάνδαλο έφυγε για το Ισραήλ ενώ στον Τύπο υπήρχαν πολλά σχόλια για τη σχέση του με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, που εκείνος αντέκρουε.
   Σήμερα όπου και αν σταθεί και σε πρόσφατα άρθρα του τονίζει ότι «Η Ελλάδα χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία».
   Ίσως και η επιθυμία του να συμβάλει στην προσφορά του Ισραήλ για να πάρει περιστατικά ασθενών να είναι μέσα σε αυτό που εκείνος ονομάζει ως «δεύτερη ευκαιρία» για την Ελλάδα.[fb_button]

   πηγη

   Η υγεία των Ελλήνων στα χέρια των Ισραηλινών

   214 Σχόλια

   1. Bobby Eick 7 μήνες ago
   2. Eldridge Shuffleburg 7 μήνες ago
   3. survivalist forum air rifle 6 μήνες ago
   4. 青春痘 5 μήνες ago
   5. futbol.run Astana 3 μήνες ago
   6. additional reading 3 μήνες ago
   7. Home Exterior 3 μήνες ago
   8. p fashion terms 3 μήνες ago
   9. House & Home Improvement 3 μήνες ago
   10. Jobs & Career 3 μήνες ago
   11. Jobs & Career 3 μήνες ago
   12. House & Home Improvement 3 μήνες ago
   13. Jobs & Career 3 μήνες ago
   14. fishing tips essential 3 μήνες ago
   15. Health and Fitness 3 μήνες ago
   16. Software Online 3 μήνες ago
   17. trading gold 3 μήνες ago
   18. house tv show 3 μήνες ago
   19. Web Design 3 μήνες ago
   20. Law & Legal 3 μήνες ago
   21. Pets 3 μήνες ago
   22. Law & Legal 3 μήνες ago
   23. Travel 3 μήνες ago
   24. health memory 3 μήνες ago
   25. Legal 3 μήνες ago
   26. dmca 3 μήνες ago
   27. Home Improvement 3 μήνες ago
   28. scottsdale nail lounge 3 μήνες ago
   29. Fashion For Passion 3 μήνες ago
   30. health hair loss 3 μήνες ago
   31. Croitoru Iulian 2 μήνες ago
   32. film streaming 2 μήνες ago
   33. porn 2 μήνες ago
   34. toko laptop murah 2 μήνες ago
   35. Technology 2 μήνες ago
   36. Travel 2 μήνες ago
   37. Travel & Leisure 2 μήνες ago
   38. Rent House 2 μήνες ago
   39. Dmca 2 μήνες ago
   40. Dmca 2 μήνες ago
   41. Travel 2 μήνες ago
   42. online photography 2 μήνες ago
   43. Fashion 2 μήνες ago
   44. diet plan 2 μήνες ago
   45. News 2 μήνες ago
   46. film streaming 2 μήνες ago
   47. Online Jewelry 2 μήνες ago
   48. Law Evidence 2 μήνες ago
   49. Website & Web Design 2 μήνες ago
   50. Website & Web Design 2 μήνες ago
   51. free games 2 μήνες ago
   52. travel 2 μήνες ago
   53. wanda panda 2 μήνες ago
   54. film streaming 2 μήνες ago
   55. W88 2 μήνες ago
   56. News 2 μήνες ago
   57. line w88 thailand 2 μήνες ago
   58. Fashion 2 μήνες ago
   59. meatball recipe 2 μήνες ago
   60. business today 2 μήνες ago
   61. rental elf jakarta 2 μήνες ago
   62. Home Improvement 2 μήνες ago
   63. sex 2 μήνες ago
   64. Home Improvement 2 μήνες ago
   65. Bkk 2 μήνες ago
   66. health acne 2 μήνες ago
   67. crafts supplies 2 μήνες ago
   68. Fashion 2 μήνες ago
   69. News 2 μήνες ago
   70. e entertainment 2 μήνες ago
   71. Business Application 2 μήνες ago
   72. health quit smoking 2 μήνες ago
   73. Home Improvement 2 μήνες ago
   74. Home Improvement 2 μήνες ago
   75. health skin care 2 μήνες ago
   76. investing blog 2 μήνες ago
   77. News 2 μήνες ago
   78. ipadku 2 μήνες ago
   79. w88club.ccom 2 μήνες ago
   80. mlm marketing 2 μήνες ago
   81. film streaming 2 μήνες ago
   82. t-shirt 2 μήνες ago
   83. pregnancy center 2 μήνες ago
   84. Allie Haze 2 μήνες ago
   85. Petrovic 2 μήνες ago
   86. Home Improvement 2 μήνες ago
   87. Juliette Street 2 μήνες ago
   88. time management tips 2 μήνες ago
   89. Health 2 μήνες ago
   90. build new house 2 μήνες ago
   91. health 2 μήνες ago
   92. health clinic 2 μήνες ago
   93. Technology Computer 2 μήνες ago
   94. business development 2 μήνες ago
   95. painting 2 μήνες ago
   96. click here 2 μήνες ago
   97. Travel 2 μήνες ago
   98. active stem 2 μήνες ago
   99. mindfulness blog 2 μήνες ago
   100. Business 2 μήνες ago
   101. Travel 2 μήνες ago
   102. europe hotels and resorts 2 μήνες ago
   103. Fashion 2 μήνες ago
   104. Pets 2 μήνες ago
   105. cheerleading 2 μήνες ago
   106. satta matka 2 μήνες ago
   107. internet providers 2 μήνες ago
   108. How to Implement Business 2 μήνες ago
   109. Business 2 μήνες ago
   110. Tractor Workshop Manuals 2 μήνες ago
   111. company news 2 μήνες ago
   112. health articles 2 μήνες ago
   113. business news 2 μήνες ago
   114. Web Design 2 μήνες ago
   115. Travel 2 μήνες ago
   116. education degree 2 μήνες ago
   117. Home Improvement 2 μήνες ago
   118. Legal 2 μήνες ago
   119. Nude 1 μήνα ago
   120. Shopping 1 μήνα ago
   121. Travel & Leisure 1 μήνα ago
   122. Ray Fenceroy 1 μήνα ago
   123. Travel & Leisure 1 μήνα ago
   124. Education 1 μήνα ago
   125. stream complet 1 μήνα ago
   126. Travel & Leisure 1 μήνα ago
   127. Pets 1 μήνα ago
   128. Business & Finance 1 μήνα ago
   129. Business & Finance 1 μήνα ago
   130. Technnology 1 μήνα ago
   131. Business & Finance 1 μήνα ago
   132. Home Improvement 1 μήνα ago
   133. Education 1 μήνα ago
   134. Business & Finance 1 μήνα ago
   135. Travel & Leisure 1 μήνα ago
   136. Health 1 μήνα ago
   137. ravel & Leisure 1 μήνα ago
   138. Health And Fitness 1 μήνα ago
   139. Travel & Leisure 1 μήνα ago
   140. best beginner darts 1 μήνα ago
   141. debt relief 1 μήνα ago
   142. Art And Entertainment 1 μήνα ago
   143. Travel & Leisure 1 μήνα ago
   144. onlinematka 1 μήνα ago
   145. Business & Finance 1 μήνα ago
   146. grouphash paying hyip 1 μήνα ago
   147. sex 1 μήνα ago
   148. Real Estate 1 μήνα ago
   149. Home Improvement 1 μήνα ago
   150. Business & Finance 1 μήνα ago
   151. Business & Finance 1 μήνα ago
   152. Business & Finance 1 μήνα ago
   153. Technology 1 μήνα ago
   154. Business & Finance 1 μήνα ago
   155. Business & Finance 1 μήνα ago
   156. Art And Entertainment 1 μήνα ago
   157. Automotive 1 μήνα ago
   158. Home Improvement 1 μήνα ago
   159. Best PPC Search Engine 1 μήνα ago
   160. america trip 1 μήνα ago
   161. Business & Finance 1 μήνα ago
   162. Health & Fitness 1 μήνα ago
   163. Health & Fitness 4 εβδομάδες ago
   164. Health & Fitness 4 εβδομάδες ago
   165. Fashion & Shopping 4 εβδομάδες ago
   166. Advocate 4 εβδομάδες ago
   167. Business & Finance 4 εβδομάδες ago
   168. Computer & Technology 4 εβδομάδες ago
   169. Starting A Business 4 εβδομάδες ago
   170. computer product 4 εβδομάδες ago
   171. ticketing 4 εβδομάδες ago
   172. judi bola 4 εβδομάδες ago
   173. Larry Murphy 4 εβδομάδες ago
   174. Oaks at lakewood 3 εβδομάδες ago
   175. Fashion 3 εβδομάδες ago
   176. cheap plane tickets 3 εβδομάδες ago
   177. kitchen ideas 3 εβδομάδες ago
   178. recreation activities 3 εβδομάδες ago
   179. programming courses 3 εβδομάδες ago
   180. small business ideas 3 εβδομάδες ago
   181. public health 3 εβδομάδες ago
   182. Real Estate 3 εβδομάδες ago
   183. Computer & Technology 3 εβδομάδες ago
   184. Computer & Technology 3 εβδομάδες ago
   185. Say anything that’s not a cliche 3 εβδομάδες ago
   186. Business & Finance 2 εβδομάδες ago
   187. Fashion 2 εβδομάδες ago
   188. retro styles fashion 2 εβδομάδες ago
   189. drama 2 εβδομάδες ago
   190. e-learning 2 εβδομάδες ago
   191. international business 2 εβδομάδες ago
   192. holistic medicine 2 εβδομάδες ago
   193. web developer 2 εβδομάδες ago
   194. music accessories 1 εβδομάδα ago
   195. porno-pornox 1 εβδομάδα ago
   196. Jobs & Career 1 εβδομάδα ago
   197. asian cuisine 6 ημέρες ago
   198. Spamming Tools 3 ημέρες ago
   199. Home 2 ημέρες ago
   200. Car & Automotive 1 ημέρα ago
   201. Car & Automotive 6 ώρες ago