Ιαγουάροι κατασπάραξαν 3χρονο αγοράκι σε ζωολογικό κήπο!

Rate this post

Ένα αγοράκι μόλις 3 ετών, το οποίο δέχτηκε επίθεση από ιαγουάρους όταν έπεσε στο χώρο όπου φυλάσσονταν σε ένα ζωολογικό κήπο στο…Αρκάνσας των ΗΠΑ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε εκπρόσωπος της κλινικής.

  [fb_button]

  iagouaroi-katasparaksan-agoraki-se-zoologiko-kipo-totasaki

  Τα δύο αιλουροειδή άρπαξαν το παιδί το ένα από το λαιμό και το άλλο από το πόδι, όταν αυτό έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων, δήλωσαν ο πατέρας και ο παππούς του αγοριού που ήταν μαζί του όταν συνέβη το περιστατικό.

  Το παιδί υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο, ενώ στο σώμα του έφερε εκτεταμένα τραύματα, δήλωσε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας οι πληγές δεν φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του.

  Όταν το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έφτασε στο χώρο όπου φυλάσσονταν οι ιαγουάροι, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες ώστε να απομακρύνουν τα αιλουροειδή από το παιδί. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το παιδί έπεσε από το τα κάγκελα.

  Εκπρόσωπος του νοσοκομείου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, επικαλούμενος το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής αλλά και εξαιτίας της ηλικίας του αγοριού.

  Πηγή

   Ιαγουάροι κατασπάραξαν 3χρονο αγοράκι σε ζωολογικό κήπο!

   11 Σχόλια

   1. Irene Jutras 4 μήνες ago
   2. Manual Mcauley 3 μήνες ago
   3. 微笑線 1 μήνα ago
   4. 醫學美容 護理液 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago