Στη Μύκονο και ο John Travolta

Rate this post

Μια υπερπολυτελής βίλα, με μηναίο κόστος ενοικίασης 80.000 ευρώ, στο νησί που αγνοεί την κρίση, τη Μύκονο, θα φιλοξενήσει από κοινού τις επόμενες ημέρες τον διάσημο πρωταγωνιστή του «Grease», John Travolta, και τα μελή του θρυλικού συγκροτήματος Duran Duran.

  [fb_button]john-travolta-mikonos-totasakiΈπειτα από ένα «διάλειμμα» δύο ετών, μιας και ο John Travolta είχε επιλέξει το εν λόγω προορισμό και για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2012, αυτή τη φορά έρχεται με παρέα τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος.

   

  Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις αρχές Ιουλίου μια γυναίκα ξένης καταγωγής είχε πραγματοποιήσει για λογαριασμό τους αλλεπάλληλες επισκέψεις σε συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο στη Μύκονο, ψάχνοντας για τη βίλα που θα φιλοξενήσει τους VIP καλεσμένους της και θα πληροί αυστηρά κριτήρια.

   Περί τα τέλη του ιδίου μήνα, οι δύο πλευρές συμφωνήσαν σε μια μοντέρνα βίλα με ιδιωτική, εξωτερική πισίνα, πάνω από πέντε κρεβατοκάμαρες και οκτώ μπάνια, ενώ οι υψηλοί καλεσμένοι, ζήτησαν τις υπηρεσίες ιδιωτικού σεφ.

   Ωστόσο, οι υπεύθυνοι στη Μύκονο για τη μετακίνηση τους έμειναν άφωνοι καθώς δεν επέλεξαν πολυτελή αυτοκίνητα αλλά μικρού τύπου ΙΧ.

    

   Πηγή: Παραπολιτικά

   Στη Μύκονο και ο John Travolta

   8 Σχόλια

   1. Nanette Beacom 4 μήνες ago
   2. Denver Lovin 4 μήνες ago
   3. Elmer Schomburg 3 μήνες ago
   4. prepping guide pdf 2 μήνες ago
   5. 醫學美容 香港 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   6. 眼妝 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 脂肪移植 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago