Η κακή… στάση που μπορεί να «σκοτώσει» τη σε χουαλική σου διάθεση!

Rate this post

Μια κακή στάση στην καθημερινότητα σου, μπορεί να είναι υπαίτια για την πεσμένη σου λίμπiντο.

  [fb_button]

  kaki-stasi-skotoni-diathesi-totasaki

  Και δεν αναφερόμαστε σε άλλη από την κακή στάση σώματος! Αυτή μπορεί να ευθύνεται όχι μόνο για μυοσκελετικά προβλήματα, πόνους στη μέση και τον αυχένα αλλά και στην κακή αιμάτωση και οξυγόνωση των γεννητiκών οργάνwν, σύμφωνα με το Βρετανικό Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (CSP).

  Παράλληλα, η κακή στάση σώματος δεν επιτρέπει την ομαλή αναπνοή, με αποτέλεσμα να εντείνεται το στρες, να διαταράσσεται ο ύπνος και τα επίπεδα ενέργειας να είναι χαμηλά. Όλα τα παραπάνω, είναι κάτι παραπάνω από λογικό να έχουν ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ερwτική διάθεση ή τις κακές επιδόσεις σου στο σeξ!

  Μάλιστα, στο πλαίσιο νέας μελέτης, οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση της στάσης σώματος σε 74 άτομα από τη Νέα Ζηλανδία. Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν είτε σωστή στάση σώματος είτε να κάθονται καμπουριασμένοι και να κάνουν ένα τεστ ανάγνωσης. Οι ερευνητές κατέγραφαν τους παλμούς της καρδιάς τους και τα επίπεδα της πίεσής τους.

  Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, οι συμμετέχοντες που είχαν καθίσει σωστά δήλωσαν πως είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα απολάμβαναν και αυξημένη ερwτική διάθεση!

  Πηγή

   Η κακή… στάση που μπορεί να «σκοτώσει» τη σε χουαλική σου διάθεση!

   14 Σχόλια

   1. Porfirio Ahsing 4 μήνες ago
   2. Chas Safranek 3 μήνες ago
   3. 豐盈 4 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 熬夜後 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   5. 醫學美容 美甲師 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   6. 雙眼皮 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容 肌元 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   8. 醫學美容 ORION擊退紅血管 2 εβδομάδες ago
   9. Football Solutions Leganés 5 λεπτά ago