ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Κάλεσε τον βιαστή της κόρης του για δείπνο και τον…

Rate this post

Τον νόμο στα χέρια του πήρε ένας πατέρας από…την Ινδία, στην περιοχή του Khajuri Khas στο βορειοανατολικό Δελχί, ο οποίος προκειμένου να «τιμωρήσει» τον άνδρα που φέρεται να βίασε την κόρη του τον προσκάλεσε για δείπνο και αντ’ αυτού τον βασάνισε.

  [fb_button]

  kalese-ton-viasti-se-deipno-totasaki

  Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 36χρονος εξοργισμένος πατέρας, προκειμένου να παραπλανήσει τον 45χρονο, ο οποίος -σημειωτέον- είναι παντρεμένος, εκτός από την πρόσκληση σε δείπνο έφτασε στο σημείο για να γίνει απόλυτα πειστικός να μαγειρέψει και να ετοιμάσει ένα πλήρες γεύμα. Τελικά, όμως, ο 36χρονος ακινητοποίησε τον «καλεσμένο» του, τον έδεσε σε μια καρέκλα και έκαψε τα γεννητικά του όργανα με λαβίδες που είχε πρώτα ζεματίσει. Στη συνέχεια τον στραγγάλισε. Μετά τον φόνο, περπάτησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε το έγκλημα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.


   Σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, ο 45χρονος είχε βιάσει τη 14χρονη κόρη του 36χρονου πριν από δύο μήνες και, όπως ομολόγησε ο πατέρας, δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία γιατί φοβόταν ότι οι γείτονες και οι συγγενείς θα κατηγορούσαν την κόρη του πως προκάλεσε τον βιαστή.

   «Βασισμένοι στην ομολογία, στείλαμε μία ομάδα στο σημείο η οποία ανακάλυψε το πτώμα. Εχει σταλεί για νεκροψία-νεκροτομή και έχει ενημερωθεί η οικογένειά του. Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση δολοφονίας και ο 36χρονος συνελήφθη», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας, σύμφωνα με τη βρετανική Metro.

   Πηγή

   ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Κάλεσε τον βιαστή της κόρης του για δείπνο και τον…

   15 Σχόλια

   1. Sprawdz 2 έτη ago
   2. Atker 2 έτη ago
   3. Strona 2 έτη ago
   4. Stephen Poncedeleon 5 μήνες ago
   5. Garnett Peat 4 μήνες ago
   6. dave ramsey emergency fund 3 μήνες ago
   7. 沙宣 2 μήνες ago
   8. 激光陰道收緊療程 2 μήνες ago
   9. Up Make Up 2 μήνες ago
   10. check here 2 εβδομάδες ago