Καθηγητής φαντασιωνόταν όpγια, αλλά οι μαθήτριες ήθελαν αποκλειστικότητα

Rate this post

Στη φυλακή βρίσκεται ο 26χρονος καθηγητής Γυμναστικής James Heathcote, με την κατηγορίας της σeξουαλικής παρενόχλησης δύο μαθητριών του, οι οποίες όμως μάλλον δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα, αρκεί δούμε τα όσα συνέβησαν παρακάτω.

kathigitismathitriesΟ 26χρονος, που εργαζόταν στο σχολείο St Helena από το 2013, φαίνεται πως ήδη από τον Οκτώβριο του συγκεκριμένου έτους είχε δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου σε δύο από τις μαθήτριές του.


  Αφού βομβάρδισε και τις δύο τους με κολακευτικά, αλλά και εpωτικά μηνύματα, μέσω Facebook και Instagram, έδειξε το πeος του μέσω FaceTime σε μια από αυτές, την ώρα που εκείνη έβαζε τις πιτζάμες της.
  Μάλιστα, τα μηνύματα που αντάλλαζε ο άντρας με τα κορίτσια μιλούσαν για τις εpωτικές φαντασιώσεις και των τpιών τους, οι οποίες είχαν σaδομαζοχιστικό χαρακτήρα, μιας και επιθυμία του 26χρονου ήταν να κάνει τpίο με τις δυο τους, και εκείνες να τον δέρνουν.

  Όπως αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα, οι μαθήτριες ήθελαν να έχουν τον σαδιστικό ρόλο στη σχέση με τον καθηγητή τους, όμως δεν ήθελαν να κάνουν τpίο, μιας και ήθελαν… αποκλειστικότητα! Εννοείται, πως μετά τη σύλληψή του ο James ζήτησε από τις κοπέλες να διαγράψουν κάθε μήνυμα που είχαν ανταλλάξει, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να κρύψει τις πράξεις του.


   Βέβαια, ο ίδιος τα παραδέχτηκε όλα στο δικαστήριο και τελικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών. Από το σχολείο που εργαζόταν είχε απολυθεί ήδη από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, με το ίδρυμα να ανακοινώνει πως προτεραιότητά του είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών.
   athensparty