Τρόμος σε Λύκειο της Πάτρας – Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές

Rate this post

  [fb_button]590_fb42119cd3b6f9af5f43837fcf4491d1Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης σε Λύκειο της Πάτρας όταν οι μαθητές είδαν τον καθηγητή τους, στην 6η ώρα του μαθήματος, να παίρνει έναν χαρτοκόπτη και να κόβει τις φλέβες του μπροστά στα μάτια τους.

  Οι μαθητές άρχισαν να φωνάζουν καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα στην αίθουσα να μπουν και άλλοι καθηγητές και να σταματήσουν τον αυτόχειρα, ο οποίος έβαζε το αίμα από τις φλέβες του στο μέτωπό του

  Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κάποιοι μαθητές υπέστησαν σοκ από το θέαμα.

  Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μίλησε στο enikos.gr, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ζήτησε άμεσα την παραπομπή του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού σε υγειονομική επιτροπή:

  «Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί ότι χθες το μεσημέρι, σε λύκειο της Πάτρας εκπαιδευτικός αυτοτραυματίστηκε με κοπίδι μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας. Επικράτησε αναστάτωσης τους μαθητές. Άμεσα έδωσα εντολή στη Διεύθυνση εκπαίδευσης του νομού Αχαΐας να απομακρυνθεί ο εκπαιδευτικός και να παραμυθεί άμεσα σε υγειονομική επιτροπή», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

  «Υπάρχουν ζητήματα τα οποία οι επιδράσεις της κρίσης της ελληνικής κοινωνίας έχουν διαμορφώσει. Μιλάμε για μια γενικότερη πίεση που δεν θα άφηνε ανεπηρέαστη την εκπαίδευση. Η συγκεκριμένη περίπτωση, πιθανολογικά να είναι ψυχιατρικά ελεγχόμενη»


   9cbf3e5f4c71010fe53b53b60402a9da[fb_button]

   Τρόμος σε Λύκειο της Πάτρας – Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές

   9 Σχόλια

   1. Kendall Martindelcamp 4 μήνες ago
   2. texas survivalist forum 3 μήνες ago
   3. 醫學美容 FineScan療程 cosmedicbook 4 εβδομάδες ago
   4. 醫學美容 眼紋 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago