Αυτή είναι η πανέμορφη ξανθιά 27χρονη Γερμανίδα γκαλερίστα που έκλεψε την καρδιά του Σπύρου Νιάρχου! [photo]

Rate this post

Μια γλυκιά συντροφιά στο πρόσωπο της αγαπημένης του Ιζαμπέλ Μπίσερ φαίνεται πως βρήκε ο Σπύρος Νιάρχος….

  [fb_button]φωτογραφία 2 (4)Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μετά το χωρισμό του με την Δάφνη Γκίνες, ο Έλληνες Κροίσος είναι στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Η 27χρονη Γερμανίδα γκαλερίστα, με την αριστοκρατική καταγωγή και την αγάπη στην τέχνη, του έχει κλέψει την καρδιά.

  Οι δυο τους άλλωστε γνωρίστηκαν, σύμφωνα με την Real Life, στην γκαλερί που έχει η Ιζαμπέλ με την μητέρα της Κριστίνα στο St Moritz της Ελβετίας.

  Τα κοινά τους ενδιαφέροντα και το πάθος για την τέχνη, τους έφεραν αρχικά κοντά και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει. Το ζευγάρι είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί και είναι σχεδόν αχώριστοι. Ενώ, τον Ιούνιο έκαναν και κοινές διακοπές στις Σπέτσες. Η όμορφη Ιζαμπέλ θέλησε να γνωρίσει τις ομορφιές της Ελλάδας και Σπύρος Νιάρχος, σε ρόλο ξεναγού την πήγε στα πιο όμορφα μέρη. “Η Ιζαμπέλ είναι η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να κάνει τον Σπύρο Νιάρχο να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή”, αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του.

  φωτογραφία 2 (5)

   Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως παρόλο που λόγω της δουλειάς της η Ιζαμπέλ είναι εξοικειωμένη με τα φωτογραφικά φλας, το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του και η μοναδική φορά που φωτογραφήθηκαν με κοινή παρέα ήταν στην έκθεση του Karl Lagerfeld στη γκαλερί της Ιζαμπέλ.

   Αυτή είναι η πανέμορφη ξανθιά 27χρονη Γερμανίδα γκαλερίστα που έκλεψε την καρδιά του Σπύρου Νιάρχου! [photo]

   11 Σχόλια

   1. Clayton Burgeson 4 μήνες ago
   2. Miles Mergel 4 μήνες ago
   3. Salley Decoursey 3 μήνες ago
   4. 醫學美容 海鑽冰清 cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   5. 輕柔 3 εβδομάδες ago
   6. 醫學美容 補濕 cosmetic.wiki 3 εβδομάδες ago
   7. Zostavax 康柏苗 ( 蛇針 ) 3 εβδομάδες ago