Λαμία: Χαροπαλεύει 35χρονη γυναίκα μετά από ιατρικό λάθος

Rate this post

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 35χρονη γυναίκα από τη Λαμία, καθώς ύστερα από ένα
ιατρικό λάθος βρέθηκε να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

  [fb_button]
  xalk-630x400Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του lamiareport.gr η 35χρονη γυναίκα την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε κλινική της Αθήνας σε μια επέμβαση ρουτίνας, γυναικολογικής φύσεως. Την επέμβαση έκανε γιατρός γυναικολόγος που διατηρεί ιατρείο στη Λαμία.

  Δυστυχώς όμως μετά την επέμβαση υπήρξαν επιπλοκές. Η γυναίκα, αν και την ίδια ημέρα πήρε εξιτήριο, ενημέρωσε το γιατρό της ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά. Εκείνος την καθησύχαζε και της έλεγε να μην ανησυχεί. Την 4η ημέρα μετά το χειρουργείο η κατάσταση χειροτέρεψε και η άτυχη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι χειρουργοί μόλις την εξέτασαν την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

  Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία και είχε πάθει σηψαιμία, αφού όπως λένε πηγές από το συγγενικό περιβάλλον της 35χρονης, στην επέμβαση ρουτίνας ο γυναικολόγος της τρύπησε το παχύ έντερο, χωρίς να το αντιληφθεί.


   Οι γιατροί στο χειρουργείο έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και τώρα η 35χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, όπου επίσης οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη γυναίκα.

   Λαμία: Χαροπαλεύει 35χρονη γυναίκα μετά από ιατρικό λάθος

   12 Σχόλια

   1. Rob Eppolito 4 μήνες ago
   2. Keneth Humbert 3 μήνες ago
   3. 獨家IELLIOS療程 1 μήνα ago
   4. 過敏原 1 μήνα ago
   5. 醫學美容 SK-II cosmetic.wiki 4 εβδομάδες ago
   6. 凝肌 3 εβδομάδες ago
   7. 醫學美容-有機-泰國-cosmetic-wiki 2 εβδομάδες ago