Σοκαριστικό βίντεο: Μακελειό σε νυχτερινό μαγαζί για τα μάτια μιας γυναίκας! [video]

Rate this post

«Γυαλιά, καρφιά» έκαναν τα μέλη δύο αντίπαλων συμμοριών ένα…
μαγαζί στη Μόσχα για τα μάτια μιας γυναίκας.

tromaktiko14 Jan. 13 16.40 (8)Οι δύο συμμορίες πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί, αλλά ένας άντρας από την μία συμμορία είχε μαζί του και μια γυναίκα


  Κάποια στιγμή η γυναίκα σηκώθηκε και πήγε να χορέψει στην πίστα μαζί με τις στρίπερ, τότε, ένας γκάνγκστερ από την άλλη συμμορία κινήθηκε με διάθεση για φλερτ προς το μέρος της… Αυτή φαίνεται ότι ήταν η μοιραία κίνηση για να ανάψουν τα αίματα στο μαγαζί. Ο φίλος της κοπέλας έβγαλε όπλο και τραυμάτισε τον «αντίζηλό» του στο στομάχι, δίνοντας έτσι το έναυσμα για να διαδραματιστούν στο μαγαζί σκηνές Άγριας Δύσης!

  Τα μέλη των δύο συμμοριών αντάλλαξαν μεταξύ τους πυροβολισμούς, πέταγαν καρέκλες ο ένας στο κεφάλι του άλλου, ενώ από τις σκηνές «απείρου κάλλους» δεν έλειψαν οι γροθιές και οι κλωτσιές.

  Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Δεκαπέντε άτομα συνολικά μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνουν, εκτός κινδύνου.

  Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στον Τύπο ότι παρά τις ζημιές που έγιναν στο μαγαζί ο ιδιοκτήτης δεν προτίθεται να υποβάλει μηνύσεις.


   13 Σχόλια

   1. Waldo Fakhouri 1 έτος ago
   2. Marvis Krallman 1 έτος ago
   3. Ronnie Bisom 1 έτος ago
   4. 精選纖體修身護理 1 έτος ago
   5. see this here 7 μήνες ago
   6. Discover More 2 μήνες ago
   7. Marion Whiley 2 εβδομάδες ago