Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον

Rate this post

Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον

    [fb_button]1 (4)Υλικά συνταγής…

    10-12 μανιτάρια αγάρικα
    6 κ.σ. κοφτές τυρί κρέμα
    60γρ. φέτα τυρί τριμμένη
    4 φέτες μπέικον κομμένες σε κυβάκια
    2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
    1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
    1 πρέζα μοσχοκάρυδο
    πιπέρι
    αλάτι

    Διαδικασία συνταγής

    Σοτάρουμε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι. Αποσύρουμε από το τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει. Ετοιμάζουμε τη γέμιση αναμειγνύοντας το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος, τη φέτα, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και το μπέικον.

    Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψάκι, καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα στρώνουμε μέσα. Προσθέτουμε στο εσωτερικό κάθε μανιταριού λίγο βούτυρο και από πάνω τη γέμιση.

    Ψήνουμε στους 180-200C μέχρι να ροδίσει η γέμιση. Σερβίρουμε σε πιατελίτσα.

      Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον