Μαρτυρία-σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Ναι είμαι τζιχαντιστής και θα πολεμήσω [βίντεο]

Rate this post

Μία αποκαλυπτική μαρτυρία ενός άνδρα με το όνομα Αλί που κατοικεί στο κέντρο της Αθήνας έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star. Ο εν λόγω άνδρας δηλώνει ανοιχτά τζιχαντιστής και δικαιολογεί όλες τις φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους.

  [fb_button]tzixadistes-ellada-570«Ναι (είμαι τζιχαντιστής). Δεν είμαι μόνο εγώ, όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι τζιχαντιστές» είπε στην κάμερα και σε ερώτηση για το αν θα αποκεφάλιζε άνθρωπο αν έκαναν κακό στο σπίτι του απάντησε: «ναι, θα του κόψω το κεφάλι, θα το κάνω». Ο Αλί βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.

  Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως έφθασε στα χνάρια του νεαρού τζιχαντιστή μετά από πληροφορίες που του έδωσαν περίοικοι. Σχετικά με το αν θα πήγαινε να πολεμήσει στο πλευρό των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, ο Αλί είπε: «θα πήγαινα να πολεμήσω τους Αμερικανούς , δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα σκότωνα μόνο τους Αμερικάνους. Ναι μόνο αυτούς γιατί κάνουν μαλακίες».

  Ο Αλί δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά δικαιολόγησε και τους αποκεφαλισμούς των δημοσιογράφων Φόλεϊ και Σότλοφ λέγοντας πως «είναι καλό, είναι ένα μήνυμα για τους Αμερικάνους». Η κάμερα του καναλιού βρέθηκε και σε ένα σπίτι όπου μένουν συμπατριώτες του τζιχαντιστή. Μόλις ο δημοσιογράφος ξεστόμισε την λέξη τζιχάντ, όλοι έφυγαν άρον άρον από την κάμερα και έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Επίσης εμφανίστηκε και άλλος ένας άνδρας που υποστήριξε ότι τζιχαντ σημαίνει ότι πολεμάς όλους όσους πάνε να κάνουν κακό στο σπίτι σου και την χώρα σου.

   Μαρτυρία-σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Ναι είμαι τζιχαντιστής και θα πολεμήσω [βίντεο]

   One Response

   1. Tom Newton 18 ώρες ago