Ο μαυροντυμένος θηλυκός δαίμονας

Rate this post

Λοιπόν να μια ιστορία που μου χουν πει ότι έγινε 40+ χρόνια πριν κάπου στη Πελοπόννησο (Ν. Ηλείας)…


  [fb_button]
  daimonas-totasaki

  Ήταν ένας γέροντας πάνω σε ένα γαϊδούρι και προχωρούσε αργά το βράδυ στο δρόμο. Ξαφνικά βλέπει μια μαυροφορεμένη γυναίκα που του κάνει νόημα να σταματήσει.

  Χωρίς να ανταλλάξουν καμιά κουβέντα η γυναίκα ανεβαίνει πάνω στο γάιδαρο καθιστά (με τα δυο πόδια απ την ίδια πλευρά του ζώου). Ο γέρος αρχίζει να τη ρωτάει διάφορα πράγματα αλλά αυτή δε μιλούσε καθόλου…

  Περνούν μέσα από ένα χωριό και από τα λιγοστά φώτα που υπήρχαν τότε στο δρόμο ο γεράκος μπορούσε να διακρίνει τη σκιά του γαϊδουριού με τη γυναίκα πάνω.

  Σε κάποια στιγμή παγώνει απ αυτό που είδε: τα πόδια της γυναίκας άρχισαν να μακραίνουν ώσπου ακούμπησαν το έδαφος και σέρνονταν κάτω!

  Ο ήχος ακουγόταν καθαρά και ο γεράκος καταλαβαίνει ότι αυτό που είδε στη σκιά δεν ήταν κάτι της φαντασίας του. Φυσικά σε όλο το δρόμο δεν τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει και να μιλήσει στη γυναίκα, ενώ απ αυτήν ακουγόντουσαν κι άλλοι »περίεργοι ήχοι».

  Αυτό συνεχιζόταν για πολύ ώρα ώσπου αρχίζει να ξημερώνει και ακούγεται το λάλημα ενός πετεινού. Η γυναίκα τότε βγάζει μια δυνατή φρικτή κραυγή και ο γέρος δεν μπορεί να κρατηθεί και γυρίζει για να δει τι γινόταν.

  Έντρομος βλέπει ότι η γυναίκα που υπήρχε εκεί μέχρι πριν μερικά δευτερόλεπτα είχε εξαφανιστεί!

  Από το μέλος: jois21 Αναδημοσίευση από:www.myphone.gr forum

   Ο μαυροντυμένος θηλυκός δαίμονας

   One Response

   1. Stephan Wisor 17 ώρες ago