ΤΩΡΑ: Με «μπαλωθιές» αποχαιρετά το παλικάρι της η Κρήτη – Σε τραγική κατάσταση η μητέρα και η αδελφή του!

Rate this post

Στην τελευταία του κατοικία στο Σελλί Ρεθύμνου, εκεί από όπου κατάγεται ο πατέρας του, βρίσκεται πια ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που χάθηκε τόσο άδικα από τη ζωή…

tromaktiko260 Mar. 17 07.59Εκατοντάδες κόσμου, συγγενείς, συγχωριανοί, φίλοι και άνθρωποι που δεν γνώριζαν τον άτυχο νέο, έχουν συγκεντρωθεί στο χωριό για να αποχαιρετήσουν τον Βαγγέλη.

Αυτή την ώρα παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο φοιτητή.

v4

Με μοιρολόγια και πυροβολισμούς βγήκε το λευκό φέρετρο με τη σορό του 20χρονου, από το πατρικό σπίτι του πατέρα του.

    v7Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους συγγενείς, γνωστοί αλλά και άγνωστοι βρίσκονται στο Σελλί της Κρήτης για να πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος αυτοκτόνησε, κόβοντας της φλέβες του.

    v8 20150317_080423


      Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει. Ήθελαν μέχρι το τέλος να πιστεύουν ότι ο δικός τους άνθρωπος ζει, πως απλά είχε εξαφανιστεί για λίγο για να γλιτώσει από τον εφιάλτη του bullying που δεχόταν στην σχολή. Όλοι κρατούν ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ… Μια λαοθάλασσα ντυμένη στα μαύρα τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

      Εκεί, στο Σελλί, οι τραγικοί γονείς λύγισαν με το που αντίκρισαν τη σορό του παιδιού τους. Η μητέρα του σπάραξε: «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες» έλεγε με λυγμούς. «Γιε μου, παλικάρι μου, πάει το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας του, ενώ η αδελφή του αγκάλιασε το φέρετρο του αδερφού της ψελλίζοντας: «αδελφούλη μου».